Kinesiske tabletter

Det er 2 år siden, at de første sådanne kinesisk-fremstillede gadgets kom på vores marked. Indlysende fremskridt er indlysende: det er ikke længere de der buggy og langsomme stykker jern, men højkvalitetsenheder med garanti og god ydeevne. Desuden er de simpelthen blevet uerstattelige i en moderne persons liv. I slutningen af 2011 stoppede kinesiske virksomheder med at kopiere velkendte mærker og begyndte at introducere deres egen udvikling inden for design og software til gadgets. I 2012 er der allerede tale om fuldgyldige tablets af høj kvalitet, der kan konkurrere med dyrere og velkendte modeller.
Hvordan vælger man en kinesisk tablet?
Der er mange producenter på markedet. Hvis kendte og statusdyre mærker er på alles læber, så kender ingen rigtigt navnene på kinesiske virksomheder. I dette tilfælde er det værd at lede efter information på internettet. I Kina er mærker kendt af forbrugerne. Naturligvis er der ingen grund til at tage risici ved at købe en kinesisk ipad uden navn overhovedet, fra NoName.
Før du køber, bør du beslutte dig for det sæt funktioner, der skal bruges. Det er klart, at du vil have alt på én gang, men så er det værd at forberede et stort beløb. Og for disse penge kan du allerede købe en gadget på et andet niveau. Derfor, for $ 80, bliver du nødt til at gøre med en enhed med en resistiv skærm og uden multi-touch.
Paradoksalt nok, efter at forbrugeren har sat pris på den nye superpad, begynder dens "tvillinger" straks at dukke op på markedet. Kinesiske producenter forfalsker deres egne konkurrenter. At købe et produkt af dårlig kvalitet ved en fejl er meget nemt. Derfor råd: det er bedst at købe kinesiske tabletter fra betroede leverandører.
I de seneste dage er det blevet moderne at vælge farven på en gadget, der matcher farven på en eller anden egenskab af tøj. For eksempel kan du vælge behagelige sommersandaler og sko i netbutikken og derefter gå til køb af en ny tablet i nye sko.
Pris og funktioner
Gode enheder koster omkring $ 140, meget gode enheder koster omkring $ 250. Normalt inkluderer denne pris forsendelse. Gadgets er udstyret med ret kraftige processorer, videokortet gør det muligt at have det sjovt med både simple spil og komplekse strategier. Soft giver dig mulighed for nemt at oprette forbindelse til lokale netværk og internettet. Der er også en Wi-Fi-funktion, et 2 MP-kamera, et hovedtelefonstik. Hvad angår RAM, er den kinesiske iPad selvfølgelig betydeligt ringere end lignende enheder af kendte mærker. Det er dog meget muligt at finde god softwareydelse til nogle modeller.
Moderne kinesiske tablets er blevet meget mere konkurrencedygtige end for et par år siden. Derfor kan fans af velkendte dyre mærkemodeller, der ikke stoler på kinesisk fremstillede enheder, snart ændre mening.

Kinesiske tabletter
Kinesiske tabletter
Kinesiske tabletter
Kinesiske tabletter Kinesiske tabletter Kinesiske tabletterHome | Articles

April 12, 2024 17:48:02 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting