Gør-det-selv bærbart køleskab er nemt!

Med fremkomsten af den varme årstid er der behov for et sådant produkt som et bilkøleskab. Varerne er nødvendige, især i forhold af afstand fra civilisationen, under udendørs rekreation, hvis der er en lang tur i bil, og man ved aldrig, at der kan være forskellige situationer. Du kan købe denne ting i en butik, men det er dyrt, men en håndlavet køleskabspose giver dig mulighed for ikke kun at føle dig som en mester, men også spare penge til andre behov.
En begivenhed på smartphonemarkedet var udgivelsen af LG Nexus 4. Skabt af to verdensberømte selskaber Google og LG, det vakte en masse ægte interesse. Det viste sig, at denne smartphone kan konkurrere med enhver repræsentant for en lignende gruppe af varer.
Funktionsprincippet for denne genstand er det samme som for en termokande. For at skabe et auto-køleskab med dine egne hænder skal du bruge en almindelig indkøbspose, hvis dimensioner kan være enhver, det hele afhænger af dine behov. Du skal også købe folie polyethylenskum (andre varianter af navnet er teploizol, polyizol, isolon), dobbeltsidet og almindelig klæbende tape, saks. Med hensyn til varmeisolatoren - du kan købe den i en byggemarked, det er bedre, hvis folien er på begge sider, jo tykkere materialet er, jo bedre bliver dets varmeisoleringsegenskaber, hvilket betyder, at dine produkter forbliver kolde længere.
Etape et. Det er påkrævet at skære en varmeisolator ud, så den passer til posens størrelse. Du bør få en æske, som du senere lægger i din taske. Bemærk, at du også skal bruge et låg. For at give isolonet den ønskede form, brug dobbeltsidet tape, det skal limes rundt om omkredsen af den resulterende bund af beholderen. Fastgør derefter sidevæggene til dette element, og den termiske beholder er klar, det er kun at behandle sømmene med klæbebånd, helst aluminium, men du kan undvære det. Indsæt nu beholderen i posen - dette er den sidste fase, bilens køleskabspose er klar. Selvfølgelig, hvis du ikke lægger kolde akkumulatorer i det, vil det ikke fungere; is fra fryseren kan bruges som dem.
Kuldeakkumulatorer
Det er ganske muligt at bruge plastikflasker, men de har en betydelig ulempe - de fylder meget, og den kolde retur er lille. Det er meget mere effektivt at bruge plastikposer med lynlås, da de er mindre og afgiver mere kulde. Vælg antallet af Zip Lock-tasker baseret på størrelsen på din taske. Isposer skal være jævnt fordelt inde i indkøbsposen.
Brugspraksis viste, at først efter en halv dag begyndte isen at smelte. For at holde temperaturen i posen så kold som muligt, bør du åbne den sjældnere.

Gør-det-selv bærbart køleskab er nemt!
Gør-det-selv bærbart køleskab er nemt!
Gør-det-selv bærbart køleskab er nemt!
Gør-det-selv bærbart køleskab er nemt! Gør-det-selv bærbart køleskab er nemt! Gør-det-selv bærbart køleskab er nemt!Home | Articles

April 14, 2024 01:15:42 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting