LG direkte drevne vaskemaskiner

Hvad er de største ulemper ved vaskemaskiner? Støjen og de karakteristiske vibrationer gengives under vaskeprocessen. LG har lanceret og solgt vaskemaskiner, der bruger direct drive-teknologi til at overvinde disse mangler.
Princippet om enheden af sådanne vaskemaskiner er ret simpelt. Takket være den originale idé om at fastgøre motoren direkte til vasketromlen, overfører elmotoren sit drejningsmoment direkte til vaskekarret. Det direkte drevne design har ingen børster og ingen transmissionsrem, så den kørende maskine larmer meget mindre. På grund af sammenfaldet af motorens og tromlens rotationsakser falder vibrationsniveauet til næsten nul.
I direkte drevne vaskemaskiner er et nyt design af vaskekarret blevet introduceret. Prægningen af tromlens overflade er blevet dybere. Hullerne i tromlen er reduceret, så tøjet bliver mindre beskadiget under vaskeprocessen. Ved at bruge et nyt tromledesign er det muligt at øge vaskevolumen og reducere den negative mekaniske effekt på vasketøjet under centrifugeringen.
LG fremstiller direkte drevne vaskemaskiner. Modeller starter med de enkleste enheder og slutter med de mest funktionelt rige.

LG direkte drevne vaskemaskiner
LG direkte drevne vaskemaskiner
LG direkte drevne vaskemaskiner
LG direkte drevne vaskemaskiner LG direkte drevne vaskemaskiner LG direkte drevne vaskemaskinerHome | Articles

June 23, 2024 00:08:33 +0300 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting