Regler for afrimning af køleskabe

Hvis du nogensinde har beskæftiget dig med pleje af køleskabet mindst én gang i dit liv, så er du godt klar over behovet for at afrime det. Denne begivenhed er påkrævet fra tid til anden selv for moderne højteknologiske modeller, for ikke at nævne forældede modifikationer, der skal afrimes med deprimerende regelmæssighed. På trods af enkelheden i denne operation er alt faktisk ikke så simpelt, og når du afrimer, bør du følge nogle regler, der hjælper med at holde dit køleskab i drift i flere år. Du kan læse om, hvad disse regler er i vores artikel.
Det er selvfølgelig ikke svært, hvis du ikke går glip af nogle punkter. Først og fremmest skal du finde et passende køligt sted til mad og tømme køleskabet fra dem. Nu kan du begynde at afrime:
1. frigør køleskabet;
2. afbryd den fra lysnettet;
3. sæt vandabsorberende klude, beholdere til vand og is under køleskabet;
4. Vi venter et stykke tid, indtil isen smelter, og tørrer gulvet i tide.
Det er ikke nødvendigt at brække isstykker af fryserens overflade med hænderne, da du nemt kan beskadige køleskabets elementer. Vent til isen smelter af sig selv. Det er heller ikke en god idé at bruge en ventilator eller hårtørrer ved afrimning af køleskabet for at fremskynde processen. Så du kan deaktivere enten selve køleskabet eller varmeapparatet. Du kan fremskynde afrimningen mere skånsomt - sæt beholdere med varmt vand på hylderne. Efter at den resterende fugt er fjernet fra køleskabet, skal du tørre den af med en sodavandsopløsning eller et specielt rengøringsmiddel. Proceduren for afrimning af køleskabet skal gentages hver tredje måned i den varme årstid og en gang hver sjette måned i kulden.
Så problemet med, hvordan man afrimer køleskabet, er løst. Hvis det virker for tidskrævende for dig, så er der kun én vej ud: at købe en mere moderne model, og afrimning vil ske automatisk og uden din deltagelse. Du behøver kun at tømme den for mad en gang om året for at vaske og desinficere den.

Regler for afrimning af køleskabe
Regler for afrimning af køleskabe
Regler for afrimning af køleskabe
Regler for afrimning af køleskabe Regler for afrimning af køleskabe Regler for afrimning af køleskabeHome | Articles

April 14, 2024 01:26:27 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting