Køleskab, fryser

Fryseren kan udstyres med hylder, rum samt skuffer. Hvis fryseren er designet til at opbevare en stor mængde mad, bør skuffer foretrækkes. Dette skyldes, at det er nødvendigt at bruge hurtigere de produkter, der har længere holdbarhed. Og til dette vil en kasse være mere praktisk. Kassen kan både spaltes og lukkes. Bedre luftcirkulation i lamelskuffer. Men gennem gitterkasserne falder små frosne grøntsager og frugter meget oftere ud. Det er meget godt, når en af de tilgængelige skuffer er høj nok. Så kan ikke-standardprodukter (kage) passe ind i den. Fryseafdelinger kan udstyres med specielle kalendere. De skal være mærket med dato for frysning.
Fryseren kan udstyres med en ret nyttig genstand - en frysebakke. Isbakker placeres på bakken, samt kuldeakkumulatorer. På den samme bakke er det meget nemt at fryse små ting (dumplings, bær), som derefter hældes i en specielt forberedt beholder. Denne fryseproces er mere effektiv end nogen anden.
Separate køleskabe er udstyret med en friskhedszone. Letfordærvelige fødevarer bevarer deres friskhed i lang tid. Temperaturen i denne zone er fra 0 til +2 grader. Ved denne temperatur formerer bakterier sig meget langsomt. Det er meget praktisk at opbevare i denne zone de produkter, der ikke skal fryses i kort tid (kød) eller grøntsager og frugter. Det er bedst, hvis friskhedszonen er placeret i køleskabet. Men der er sådanne "friske zoner", som er opdelt i våde og tørre zoner.
Mange moderne køleskabe er udstyret med evnen til at opveje døren. Når der opstår problemer med placeringen af køleskabet, kan denne mulighed være nyttig. Hvis værelset til overnatning er ret lille, er det nødvendigt at sørge for denne mulighed. Den mest bekvemme måde at flytte køleskabet indendørs på er at have specielle hjul. Selve køleskabet står oprejst på ben. Hvis der er behov for at flytte den, så skal den blot vippes tilbage. Samtidig behøver du ikke bære den, men du kan bare rulle den.

Køleskab, fryser
Køleskab, fryser
Køleskab, fryser
Køleskab, fryser Køleskab, fryser Køleskab, fryserHome | Articles

July 16, 2024 13:20:58 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting