Mini-køleskabe

Efterspørgslen efter små køleskabe vokser hver dag. Oftest bruges de på kontorer, hoteller, underholdningskomplekser, hospitalsafdelinger med øget komfort. Den største bekvemmelighed er, at de optager lidt plads, mange modeller har et design, der gør det muligt at placere dem på et kontor eller værelse. Et smalt køleskab i landet eller i enhver anden midlertidig bolig er også passende.
Sådanne husholdningsapparater kan være bærbare eller stationære, nogle modeller er indbygget i en bar eller møbler. Efter type af køling kan et lille køleskab være absorption, termoelektrisk eller kompression. Ved installation af indbyggede apparater er det vigtigt, at elementer som en kondensator (kompressionskøling), en varmeveksler (absorptionsmetode) eller plader af termiske dele har evnen til at køle.
En fordamper bruges til at afkøle det indre rum, hvert enkelt-kammer minikøleskab har en bakke under fordamperen, takket være hvilken temperaturregimet i fryseren også justeres, normalt placeret i den øverste del af kabinettet. Fordamperen fungerer også som en frysebeholder. Til placering på kontoret vil et lille køleskab med en volumen på højst 85 cm3, som endda kan placeres under bordet, være optimalt.
Støjniveau
Nogle modeller af kompressionskøleskabe har et reduceret støjniveau. En svagere lyd under drift skabes af absorptionsanordninger, da de mangler en kompressor og dele, der bevæger sig. De mest støjsvage, måske, termoelektriske køleskabe, hvor der ikke er nogen kompressorer, ingen kølemiddelrør, ingen bevægelige dele. Termoelektriske køleskabe er opdelt i to klasser, den første bruges indendørs, og den anden er bærbar, kan bruges overalt. Køleskabe, der er beregnet til brug ved transport, kan have specielle beslag, hvormed de placeres på karosseriet af biler, busser, tog eller flydende køretøjer.
Hvordan vælger man et minikøleskab?
De mest bekvemme er termoelektriske køleskabe, men deres omkostninger er en størrelsesorden højere end isotermiske (tanke med termisk isolering, hvor batterierne er forkølede), i denne teknik opretholdes den lave temperatur længere. De mest kraftfulde er elektrogasmodeller og kompressionsmodeller, de er måske de dyreste, men de har en temperaturafbryder.
Når du vælger et bærbart minikøleskab, skal du først og fremmest tage stilling til kravene til det. Produkter af den isotermiske type er således en beholder med termisk isolering (normalt skum), hvis afkøling sker på grund af specielle (forfrosset i fryseren til et husholdningskøleskab) kolde akkumulatorer.

Mini-køleskabe
Mini-køleskabe
Mini-køleskabe
Mini-køleskabe Mini-køleskabe Mini-køleskabeHome | Articles

May 28, 2024 19:39:18 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting