Små vaskemaskiner

Hvis badeværelset er meget lille, og der næsten ikke er plads til en vaskemaskine i det, vil meget få kompakte vaskemaskiner installeret under vasken hjælpe. De har færre funktioner end deres større modstykker, men den samlede vaskekvalitet er god.
Installation af en minibil
Der er nogle nuancer, så vasken over vaskemaskinen kan ikke installeres som normalt. Betingelsen er som følger: den skal stikke et par centimeter over låget på vaskemaskinen, så der ikke falder vandsprøjt på apparatets låg. Producenter har designet en sådan vaskestand, hvis bund er flad, og afløbssystemet adskiller sig fra standarden - sifonen er placeret lodret. Afløbsrøret med sådan en vaskanordning går ikke over vaskemaskinen, så selvom afløbsrøret lækker, er der ingen risiko for, at udstyret bliver oversvømmet. Med denne installation er vaskemaskinen placeret i minimum afstand fra væggen. Typisk har sådanne maskiner en dybde på op til 45 cm.
På trods af at vaskemaskinen under vasken har en miniaturestørrelse, er det et komplet apparat, kvaliteten af vask forbliver på et højt niveau. Selvfølgelig er de fleste forbrugere interesserede i funktionaliteten af sådant udstyr. Hvor høj vaskegraden bliver, afhænger af maskinens effektivitetsklasse, som er angivet på latin fra A til G, hvor A er henholdsvis den højeste kvalitet af vask, og G er den laveste. Jeg vil gerne bemærke, at hvis der bruges et ineffektivt vaskemiddel, og det forkerte temperaturregime anvendes, vil dette også påvirke renheden af de vaskede ting.
Når du vælger husholdningsapparater, skal du klart definere, hvilke funktioner der er vigtige for dig, og hvilke der er sekundære, som regel understøtter kompakte og smalle vaskemaskiner de vigtigste vasketilstande. Enig, at hvis der ikke er nogen "vaske sportssko"-tilstand, er det næppe værd at være opmærksom på. Meget nyttig kan være en "forsinket start" eller en funktion, hvor tromlen på en top-loading maskine vil være med låget til toppen, når den stopper.
Omkostningerne ved maskinen afhænger af dens evner og mærke, udstyr fra populære mærker vil kræve mere betydelige anskaffelsesomkostninger. Håber ikke, at kompakte vaskemaskiner vil koste mindre, tværtimod, behovet for at minimere maskinstyring øger deres pris betydeligt.

Små vaskemaskiner
Små vaskemaskiner
Små vaskemaskiner
Små vaskemaskiner Små vaskemaskiner Små vaskemaskinerHome | Articles

May 20, 2024 22:57:13 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting