Fordelene ved toshiba LED-tv i forhold til deres forgængere

Vi præsenterer for din opmærksomhed et 46 tommer Toshiba TV med en skærm på en flydende krystal matrix med en opløsning på 1920x1080 og en opdateringshastighed på 200 Hz. Ved at frigive sine led-tv'er stræber toshiba ikke efter at følge den moderne mode for ultratynde løsninger, og led-baggrundsbelysning af matrixen sætter det stadig bagud. Proprietær placering og uafhængig kontrol af grupper af baggrundsbelyste LED'er leverer en fantastisk kontrastdybde ved at skygge visse områder af billedet. Denne baggrundsbelysning adskiller Toshiba 46SV685 fra tv'er fra andre virksomheder og løser det kontrastproblem, der er typisk for LED-tv'er.
Udseendet på modellen, kaldet "Deep Lagoon", er traditionelt for mange af virksomhedens tv-modeller. Skærmen, indrammet af en relativt bred ramme med et oplyst firmalogo under, dækker sikkert matrixen med glas af øget tykkelse.
Enhedens rige bagpanel giver dig mulighed for at tilslutte forskellige videoafspilningsudstyr til den. Den indeholder: tre HDMI-stik (plus et fra enden), en RGB-indgang, der giver dig mulighed for at bruge panelet som en computerskærm, to SCART-stik, stik til tilslutning af et lokalt netværk og internettet, samt USB-drev som er populære i dag. Muligheden for at tilslutte forældet udstyr ignoreres ikke her - komponent- og S-videostik med deres tilsvarende lydindgange.
Toshiba LED-tv'er er konfigureret ved hjælp af en let at administrere, intuitiv grænseflademenu. Her vil jeg gerne bemærke, at de forudindstillede billedindstillinger "Shop" viser et meget lyst billede med høj kontrast, og "Hjem"-indstillingen har blødere indstillinger.
Og om en mere praktisk funktion. Dolby Volume-teknologi er implementeret i denne tv-model. Dette er en funktion til automatisk at opretholde det samme lydstyrkeniveau, når der skiftes kanal eller videoafspilningskilder.
Toshiba 46SV685 er en værdig repræsentant for prisklassen på $4000. Det kan være dyrt, men modellens værdighed er indlysende, og den er pengene værd.

Fordelene ved toshiba LED-tv i forhold til deres forgængere
Fordelene ved toshiba LED-tv i forhold til deres forgængere
Fordelene ved toshiba LED-tv i forhold til deres forgængere
Fordelene ved toshiba LED-tv i forhold til deres forgængere Fordelene ved toshiba LED-tv i forhold til deres forgængere Fordelene ved toshiba LED-tv i forhold til deres forgængereHome | Articles

June 13, 2024 17:26:39 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting