Kraftfuld robotstøvsuger Karcher til forskellige formål

Ønsker at vælge en ordentlig støvsuger. Karcher robotstøvsugeren er en analog af Rainbow støvsugeren til en normal pris.
Fordele:
- højt rensningsniveau, som er uopnåeligt med andre metoder
- mange nyttige tilføjelser, såsom at rense luften i rummet, bruge den som kompressor osv. (der er et certifikat fra Institut for Allergologi)
- støvsuger + luftrenser fylder lidt.
- der er et vandfilter
Af minusser:
- meget støjende, under 80 dB.
- Selv om prisen er lavere end for analoger, er den stadig meget betydelig
Karcher robotstøvsugeren er den nyeste teknologi i øjeblikket. Den har absolut ingen filtre og støvposer. Elpiskeren er virkelig effektiv, vibration mærkes et par cm fra den. Tæpper og polstrede møbler renser perfekt, efter rengøring bliver selv farven friskere. Luften er også frisk og fugtig. Slangen kan sættes på til blæsning, hvilket er virkelig meget fedt - pust støvet ud af computeren/tv'et/alverdens hjørner, bryd igennem blokeringen i vasken eller sæt en sprayflaske på. Specielt for allergikere fås HEPA i outlet! I princippet ikke kun for allergikere, men også for alle, der ikke vil indånde støv.
For at illustrere sugekraften vil jeg beskrive Karcher demo rengøring.
1 del - tør ved hjælp af en elektrisk børste. Som et resultat var der næsten intet på børsteskaftet, ingen snoet hår osv. Derfor er sugekraften nok til at fjerne alt dette fra akslen.
Del 2 er våd rengøring. Den vigtigste mulighed er langsomt at føre dysen mod dig ved at trykke på sprayknappen. Opløsningen indføres i tæppet og absorberes straks tilbage. I dysen - "allerede kogende." Forbliver en stribe vådt tæppe.
En ekstra mulighed - et meget forurenet sted hældes i overflod fra dysen, der er rejst af dig, og vi venter på, at den absorberes og renses. Efter et stykke tid, opsaml opløsningen med en dyse, indtil boblingen stopper i dysen.
Tæppe tørret overalt på omtrent samme tid (~3 timer).
Efter en visuel demonstration indså jeg, at støvsugeren er ægte til en normal pris. Jeg er stadig under indtryk. Hvis du vil have kvalitet, så tag en Karcher robotstøvsuger.

Kraftfuld robotstøvsuger Karcher til forskellige formål
Kraftfuld robotstøvsuger Karcher til forskellige formål
Kraftfuld robotstøvsuger Karcher til forskellige formål
Kraftfuld robotstøvsuger Karcher til forskellige formål Kraftfuld robotstøvsuger Karcher til forskellige formål Kraftfuld robotstøvsuger Karcher til forskellige formålHome | Articles

June 16, 2024 08:54:29 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting