Koelkast met vriesvak

De vriezer kan worden uitgerust met planken, vakken en lades. Als de vriezer is ontworpen om een grote hoeveelheid voedsel op te slaan, dan verdienen lades de voorkeur. Dit komt door het feit dat het nodig is om producten met een langere houdbaarheid sneller te gebruiken. En hiervoor is een doos handiger. De box kan zowel gesloten als getailleerd worden. Betere luchtcirculatie in lades met lattenbodem. Maar door de roosterdozen vallen kleine diepvriesgroenten en -fruit veel vaker uit. Het is erg handig als een van de beschikbare lades hoog genoeg is. Dan passen er niet standaard producten (taart) in. Vriesvakken kunnen worden voorzien van speciale kalenders. Ze moeten worden gemarkeerd met de datum van bevriezing.
De vriezer kan worden uitgerust met een redelijk handig item: een vrieslade. Op de bak worden ijsbakken geplaatst, evenals koude accumulatoren. Op dezelfde schaal is het heel eenvoudig om kleine items (knoedels, bessen) in te vriezen, die vervolgens in een speciaal voorbereide container worden gegoten. Dit invriesproces is efficiƫnter dan elk ander.
Aparte koelkasten zijn uitgerust met een vershoudzone. Bederfelijke levensmiddelen behouden lang hun versheid. De temperatuur van deze zone is van 0 tot +2 graden. Bij deze temperatuur vermenigvuldigen bacteriƫn zich heel langzaam. Het is erg handig om in deze zone die producten op te slaan die niet korte tijd ingevroren hoeven te worden (vlees) of groenten en fruit. Het is het beste als de vershoudzone zich in het koelgedeelte bevindt. Maar er zijn zulke "verse zones", die zijn onderverdeeld in natte en droge zones.
Veel moderne koelkasten zijn uitgerust met de mogelijkheid om zwaarder te wegen dan de deur. Wanneer er zich problemen voordoen met de plaatsing van de koelkast, kan deze optie van pas komen. Als de kamer voor accommodatie vrij klein is, moet in deze mogelijkheid worden voorzien. De handigste manier om de koelkast naar binnen te verplaatsen, is met speciale wieltjes. De koelkast zelf staat rechtop op pootjes. Als het nodig is om het te verplaatsen, hoeft het alleen maar naar achteren te worden gekanteld. Tegelijkertijd hoeft u het niet te dragen, maar kunt u het gewoon rollen.

Koelkast met vriesvak
Koelkast met vriesvak
Koelkast met vriesvak
Koelkast met vriesvak Koelkast met vriesvak Koelkast met vriesvakHome | Articles

June 16, 2024 09:43:42 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting