Gorenje

Het Sloveense bedrijf Gorenje is sinds 1950 bekend op de Europese markt. De allereerste fabriek stond in het dorpje Grenier. Het was deze naam die werd genomen als het merk van het bedrijf. Aanvankelijk hield het bedrijf zich bezig met de productie van producten voor de landbouw. De allereerste serie fornuizen werd geproduceerd in 1658. Dit product verbaasde alle consumenten zo dat in 1961 de eerste partij van dergelijke platen naar Duitsland werd gestuurd. De productievolumes zijn voortdurend toegenomen. In 1968 begon het bedrijf met de productie van koelkasten, die waren uitgerust met compressoren. Om de productie een logische conclusie te laten hebben, besloot het bedrijf zich bezig te houden met de productie van keukenmeubels en aanverwante apparatuur. De lettertypen van de hoogste kwaliteit werden uitgebracht in 1971. De gekozen strategie van het bedrijf, evenals marketingstrategieƫn waren perfect. Als gevolg hiervan vond de uitbreiding van het handelsnetwerk van Gorenje niet alleen plaats in het land, maar ook in het buitenland.
Tegenwoordig houdt het bedrijf zich niet alleen bezig met de productie van koelkasten. Haar activiteiten omvatten meubelproductie, hotel- en restaurantdiensten, instrumentatie en machinebouw. Meer dan vijftig procent van de geproduceerde producten wordt geƫxporteerd. In de nabije toekomst zou het bedrijf in de top vijf van grootste fabrikanten van huishoudelijke apparaten moeten komen. Gorenje produceert jaarlijks twee en een half miljoen producten. Koelkasten en diepvriezers zijn goed voor een miljoen producten. Fornuizen bezetten ook een miljoen, wasmachines - vijfhonderd stuks.
Na de Gorenje-koelkast te hebben onderzocht, zullen zowel een eenvoudige huisvrouw als een specialist versteld staan. Het ontwerp van de binnen- en buitenkant van de koelkast is van de hoogste standaard. Alle koelkasten van het bedrijf sluiten het gebruik van stoffen uit die schadelijk zijn voor het milieu. De temperatuur wordt elektronisch geregeld. Dit detail kan worden toegeschreven aan de laatste ontwikkelingen van het bedrijf. In de koelkast en vriezer elektronische temperatuurregeling. In het geval dat de eigenaar van de koelkast de koelkast vrij vaak opent, regelt het systeem de temperatuur onafhankelijk. Vriezers zijn uitgerust met twee koudeaccumulatoren. De temperatuur in dergelijke vriezers is het meest nauwkeurig. Sommige modellen Gorenje-koelkasten hebben een ventilator. Er is ook een radio, klok en een LCD-scherm in een moderne huisassistent.

Gorenje
Gorenje
Gorenje
Gorenje Gorenje GorenjeHome | Articles

June 13, 2024 16:53:58 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting