Diepvriesvorm

De vriezer in de vorm van een kast kan een hoogte bereiken van twee meter. Tegelijkertijd is de breedte 60 cm, zoals u kunt zien, neemt het niet veel ruimte in beslag in de kamer. Het bruikbare volume bereikt bijna 300 liter. In deze vriezer kun je dus veel eten tegelijk bewaren. De kast is voorzien van meerdere niveaus. Het kunnen planken zijn met deuren en of intrekbare laden. Modellen uit Zweden zijn ook uitgerust met schalen waarin u groenten, bessen en fruit moet invriezen. Tijdens het invriezen vriezen ze niet aan elkaar vast. Diepvriezers in de vorm van kasten kunnen het beste worden gecombineerd met keukenmeubels. Zo'n vriezer kan eenvoudig onder elk werkblad in de keuken (bijvoorbeeld een aanrechtblad) worden geplaatst. Deze vriezer heeft een klein volume en maar liefst vier lades.
Een diepvrieskist is gemaakt in de vorm van een grootmoederskist. Ze gaan open en hebben een langwerpige vorm. Grote porties vis en vlees bewaart u het beste in een vergelijkbare vriezer. Het bruikbare volume van zo'n vriezer kan groter zijn dan het volume van een vrieskast. Wat betreft de buitenafmetingen van dergelijke reuzen, deze kunnen gelijk zijn aan 850 * 1560 * 600 cm Zo'n wonder zal nauwelijks in een standaarddeur passen. Op de loggia kan een soortgelijke vriezer geplaatst worden.
En zelfs als de omgevingstemperatuur +40 graden bereikt, blijven de producten op de best mogelijke manier bewaard. De nadelen van zo'n vriezer zijn onder meer dat alle producten daar op één grote stapel liggen. Als je het nodige eruit haalt, moet je hard werken, terwijl je de rest omdraait. Maar ze hebben ook kleine hanging baskets waarin je verpakte producten kunt bewaren.
Dergelijke lari zijn natuurlijk behoorlijk winstgevend, zowel qua bruikbaar volume als qua elektriciteit. Maar onder huisvrouwen hebben dergelijke kisten niet het nodige respect gekregen omdat ze niet in een standaard kleine keuken kunnen worden geplaatst. Bovendien moet u nadenken over het feit dat de deur van de koelkast moet worden geopend, en dit vereist ook extra ruimte.

Diepvriesvorm
Diepvriesvorm
Diepvriesvorm
Diepvriesvorm Diepvriesvorm DiepvriesvormHome | Articles

June 16, 2024 08:44:15 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting