De beste wasstofzuiger onder zijn soortgenoten

Dergelijke stofzuigers kunnen niet alleen chemisch reinigen, maar ook nat maken en vocht in de kamer sproeien. Met behulp van dergelijke stofzuigers kunt u niet alleen de vloer reinigen, maar ook ramen, gordijnen en zelfs verstoppingen in de badkamer verwijderen. Het opvangen van gemorste vloeistof is ook niet moeilijk. De reinigingsoplossing in dergelijke stofzuigers komt onder druk naar buiten, die gemakkelijk de basis van de pool op het tapijt binnendringt. Een speciale wasmiddelsamenstelling is bestand tegen elke vervuiling. Vuil water wordt met behulp van ijle lucht weggezogen en de pool zelf wordt uitgerekt, wat het tapijt zijn vroegere schoonheid geeft. Zelfs de beste wasstofzuiger heeft zowel zijn voor- als nadelen:
- dergelijke stofzuigers zijn veel zwaarder dan conventionele;
- ze missen vaak de functie om de veter op te winden;
- verplaatsen met dergelijke stofzuigers is veel moeilijker;
- zuigkracht is meestal niet groter dan 300W;
Stofzuigers met het typhoonsysteem werken zo dat het stof, gebruikmakend van de gecreëerde luchtstroom, achterblijft in een speciale kunststof stofafscheider. Dergelijke stofzuigers houden tot 96% van het stof vast. Ze zijn vaak uitgerust met koolstof- en andere filters.
Dergelijke moderne en hoogwaardige stofzuigers worden in de regel gekocht door mensen die naar een nieuwe woning verhuizen. Gelukkige eigenaren van appartementen in nieuwe gebouwen proberen hun woningen in de hoogste klasse uit te rusten. Waaronder een belangrijke rol in comfortabele leefomstandigheden wordt gespeeld door multifunctionele en krachtige huishoudelijke apparaten.
Vaak wordt het gebruiksgemak sterk beïnvloed door de lengte van het snoer. Standaard lengte is ongeveer 6m. Let ook op hoe compact de stofzuiger is, want hij zit veel langer in opgevouwen vorm. Design en kleur zijn al de laatste selectiecriteria.
De beste wasstofzuiger is uitgerust met waterfilters.
Dergelijke wasstofzuigers gebruiken vier fasen van oppervlaktereiniging:
1. Vier naar elkaar gerichte stromen vormen een watergordijn. Die met behulp van water stof vasthouden.
2. Tweede filter. Houdt achtergebleven stof vast door lucht en water te mengen.
3. Het stof dat al in de eerste en tweede fase is bevochtigd, wordt vastgehouden, maar niet het stof dat al is neergedaald, maar blijft ronddraaien in de luchtstromen. (Het is dit filter dat soms moet worden gewassen)
4. HEPA-reiniging, anti-allergisch, reinigt van microdeeltjes en verschillende bacteriën. Dit filter moet ook gewassen worden.
Stofzuigers met een aquafilter worden ook gebruikt om water op te vangen en leidingen schoon te maken.

De beste wasstofzuiger onder zijn soortgenoten
De beste wasstofzuiger onder zijn soortgenoten
De beste wasstofzuiger onder zijn soortgenoten
De beste wasstofzuiger onder zijn soortgenoten De beste wasstofzuiger onder zijn soortgenoten De beste wasstofzuiger onder zijn soortgenotenHome | Articles

June 24, 2024 13:31:52 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting