Paras pesupölynimuri vertaistensa joukossa

Tällaiset pölynimurit voivat suorittaa kuivapesun lisäksi myös märkää ja suihkuttaa kosteutta ympäri huonetta. Tällaisten pölynimurien avulla voit puhdistaa lattian lisäksi myös ikkunat, verhot ja jopa poistaa tukoksia kylpyhuoneessa. Myös valuneen nesteen kerääminen ei ole vaikeaa. Tällaisten pölynimurien puhdistusliuos tulee ulos paineen alaisena, mikä tunkeutuu helposti maton kasaan. Erityinen pesuainekoostumus kestää kaiken saastumisen. Likainen vesi imetään pois harvennetun ilman avulla ja itse kasa venytetään, mikä antaa matolle sen entisen kauneuden. Parhaallakin pesupölynimurilla on sekä hyvät että huonot puolensa:
- tällaiset pölynimurit ovat paljon raskaampia kuin perinteiset;
- niiltä puuttuu usein pitsin käämitystoiminto;
- liikkuminen tällaisten pölynimurien kanssa on paljon vaikeampaa;
- imuteho ei yleensä ylitä 300 W;
Typhoon-järjestelmällä varustetut pölynimurit toimivat siten, että syntyvää ilmavirtaa käyttäen pöly jää erityiseen muoviseen pölynkerääjään. Tällaiset pölynimurit pitävät jopa 96 % pölystä. Ne on usein varustettu hiili- ja muilla suodattimilla.
Yleensä tällaiset nykyaikaiset ja laadukkaat pölynimurit ostavat ihmiset, jotka muuttavat uuteen kotiin. Onnelliset uusien rakennusten asuntojen omistajat yrittävät varustaa asuntonsa korkeimpaan luokkaan. Mukaan lukien monitoimisilla ja tehokkailla kodinkoneilla on merkittävä rooli mukavissa elinoloissa.
Usein johdon pituus vaikuttaa suuresti käytön helppouteen. Vakiopituus on noin 6m. Sinun tulee myös kiinnittää huomiota siihen, kuinka kompakti pölynimuri on, koska se on paljon enemmän aikaa taitettuna. Muotoilu ja väri ovat jo viimeinen valintakriteeri.
Paras pesupölynimuri on varustettu vesisuodattimilla.
Tällaisissa pesupölynimureissa on neljä pintapuhdistusvaihetta:
1. Neljä toisiaan kohti suunnattua virtaa muodostavat vesiverhon. Mikä veden avulla pitää pölyn.
2. Toinen suodatin. Imee jäljellä olevan pölyn sekoittamalla ilmaa ja vettä.
3. Pöly, joka on jo kostutettu ensimmäisessä ja toisessa vaiheessa, säilyy, mutta ei sitä, joka on jo laskeutunut, vaan jatkaa pyörimistään ilmavirroissa. (Tämä suodatin pitää joskus pestä)
4. HEPA-puhdistus, antiallerginen, puhdistaa mikropartikkeleista ja erilaisista bakteereista. Tämä suodatin on myös pestävä.
Vesisuodattimella varustettuja pölynimureita käytetään myös veden keräämiseen ja putkien puhdistamiseen.

Paras pesupölynimuri vertaistensa joukossa
Paras pesupölynimuri vertaistensa joukossa
Paras pesupölynimuri vertaistensa joukossa
Paras pesupölynimuri vertaistensa joukossa Paras pesupölynimuri vertaistensa joukossa Paras pesupölynimuri vertaistensa joukossaHome | Articles

June 13, 2024 16:30:12 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting