Kuinka valita autojääkaappi

Jos on tarvetta tuotteiden turvallisuudelle liikkeen aikana, voit käyttää auton jääkaappia tai pakastinta. Jos kuljetus liikkuu jatkuvasti, jääkaappi voidaan saada virtansa junaverkosta. Jokaisen autojääkaapin tulee olla luja, ja sen on myös kestettävä tärinää ja iskukuormia. Tavallisessa amerikkalaisessa perheessä on käytössä jopa kolme tällaista kannettavaa jääkaappia. Venäläisillä autoilijoilla on vähemmässä määrin kannettavat jääkaapit. Hyvinvoinnin parantaminen johtaa väistämättä tällaisen tarpeellisen asian hankkimiseen millä tahansa matkalla. Jos haluat säilyttää pakastettuja elintarvikkeita lyhyen aikaa, voit ottaa isotermisen pussin. Jos sinun on säilytettävä nestemäisiä astioita, voit käyttää termosastioita. Kaikki laukut on valmistettu kestävistä materiaaleista. Auton jääkaapissa tulee olla jäähdytysyksikkö. Näin ruoka säilyy tavallista pidempään. Autojääkaapissa voi olla erillinen tai sisäänrakennettu paikka autossa. Siihen voidaan käyttää esimerkiksi istuinten tai käsinojien välissä olevia syvennyksiä.
Autojen kannettavissa jääkaapeissa on useita jäähdytystyyppejä. Se voi olla puristus-, absorptio- tai lämpösähköinen. Jos jääkaapin kapasiteetti on pieni, käytetään lämpösähköistä jäähdytystä. Autojääkaapit on varustettu absorptiojäähdytyksellä, jonka tilavuudella on suurempi merkitys. Kiinteät jääkaapit ovat useimmiten sovellettavissa vain kiinteisiin jääkaappeihin. Auton jääkaapissa tällaista jäähdytystä käytetään harvoin.
Kompressiojääkaappien energiankulutus on pienin. Absorptiojääkaappien energiankulutusarvo on hieman suurempi. Lämpösähköisillä jääkaapeilla on suurin energiankulutus. Taloudellisin vaihtoehto autojääkaappiin on minijääkaappi, joka näyttää laatikolta. Sen yläosa on varustettu erityisillä kansilla. Arkut kestävät parhaiten kylmää. Termosähköiset jääkaapit nousevat hitain lämpötilaan. Sekä ruoka että itse jääkaappi on parasta jäähdyttää ennen matkaa. Termosähköisen jääkaapin tilavuus voi olla 0,5-49 litraa.

Kuinka valita autojääkaappi
Kuinka valita autojääkaappi
Kuinka valita autojääkaappi
Kuinka valita autojääkaappi Kuinka valita autojääkaappi Kuinka valita autojääkaappiHome | Articles

April 25, 2024 01:44:44 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting