Valikko viimeisimmistä iPad-lisävarusteista

Apple iPad on tällä hetkellä yksi Applen vallankumouksellisimmista tuotteista ja se on hieman yli puoli kiloa painava tablettitietokone. Ja kuten mikä tahansa tietokone, tämä tabletti toimii ja näyttää kunnolliselta vain, jos siinä on iPadille sopivat lisävarusteet.
Apple iPadissa on kosketusnäppäimistö, mutta tekstiä voidaan kirjoittaa myös lisävarusteena saatavalla iPad-lisävarusteella, tutummalla vakionäppäimistöllä, jota kutsutaan näppäimistötelakoksi. Telakointiasema kiinnittyy Apple iPadiin alhaalta. Tablettisi täysimääräiseen käyttöön tarvitaan myös telakointiasema, joka helpottaa latausliittimen (synkronointi) pääsyä ja tarjoaa pääsyn äänilähtöön kaiuttimien liittämistä varten, sekä kauniin laukun tai voit ostaa italialaisia laukkuja irtotavarana, missä haluat iPadisi on kätevä taittaa matkoilla, ja voit myös antaa sen sukulaisille DR:llä.
Apple iPadia ei tietenkään voi käyttää ilman iPad-lisävarustetta, virtalähdettä, jonka avulla voit ladata iPadin suoraan pistorasiasta ja jos sinulla on virtajohto, voit tehdä sen pitkän matkan päässä. Apple iPadin monipuolisuuden vuoksi tarvitset todennäköisesti kahden sovittimen sarjan siirtääksesi tietoja digitaalikamerasta tai videokamerasta Apple iPadiin. On kaksi tapaa siirtää tietoja: 1) käyttämällä kameran USB-kaapelia; 2) siirtää valokuvia ja videoita suoraan SD-kortilta.
Tietenkin Apple iPadin kanssa työskentely on epärealistista ilman MicroSim-korttia, joka on mukautettu toimimaan iPadissa. MicroSim-kortti on pienoiskorvaus SIM-kortille, jota tarvitaan tilaajien tunnistamiseen tabletissa.
Toinen välttämätön iPad-lisävaruste on sovitin televisioon, näyttöön, LCD-näyttöön liittämiseen VGA-liittimen kautta, mikä mahdollistaa valokuvien tai elokuvien katselun suurelta näytöltä. Yksi välttämättömistä iPad-lisävarusteista nykymaailmassa on myös autolaturi. Loppujen lopuksi tien päällä haluat myös "leikkiä" suosikki "lelullasi"!
Muuten, tie-aiheen yhteydessä olisi hyvä muistaa sellainen välttämätön asia kuin kotelo iPadille, sillä kukapa, ellei sinä, suojelisi sitä kaikilta tien hankaluuksilta! Ja lopuksi, mikä tekee työstäsi Apple iPadin kanssa erityisen mukavaa, on tällainen iPad-lisävaruste tyylikkäänä ja kätevänä telineenä.
Joten iPad-tarvikkeet ovat niitä mukavia pieniä asioita, jotka tekevät Apple iPadin kanssa työskentelystä todellista nautintoa!

Valikko viimeisimmistä iPad-lisävarusteista
Valikko viimeisimmistä iPad-lisävarusteista
Valikko viimeisimmistä iPad-lisävarusteista
Valikko viimeisimmistä iPad-lisävarusteista Valikko viimeisimmistä iPad-lisävarusteista Valikko viimeisimmistä iPad-lisävarusteistaHome | Articles

May 20, 2024 21:56:39 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting