Kuinka paljon pesukoneen lämmityselementin vaihto omistajalle maksaa

Jos pesukone lopettaa veden lämmittämisen pesun aikana, ongelma on todennäköisesti lämmityselementin - lämmityselementin - rikkoutuminen. Vian syynä on yleensä kalkki- tai likakerrostumat lämmityselementissä. Ne heikentävät lämmönsiirtoa, minkä seurauksena lämmityselementin patteri palaa. Tässä tapauksessa sinun on vaihdettava pesukoneen lämmityselementti.
Automaattisten pesukoneiden lämmityselementti on asennettu säiliön pohjalle, koska se on upotettava veteen käytön aikana. Jos se sijaitsee säiliön takana, pesukoneen lämmityselementin vaihtaminen alkaa irrottamalla se sähköverkosta ja poistamalla takakansi. Tätä varten sinun on irrotettava ruuvit. Lämmityselementti sijaitsee sähkömoottorin tai rumpupyörän alla. Poista käyttöhihna pesukoneen lämmityselementin vaihtamisen helpottamiseksi. Sitten on irrotettava kaksi syöttöjohtoa ja yksi maadoitusjohto lämmityselementin liittimistä sekä liitin myös lämpötila-anturista, jos se on lämmityselementissä. Tämän jälkeen sinun on löysättävä keskiruuvin mutteri, työnnetään ruuvia sisäänpäin ja poistetaan lämmityselementti vääntämällä sitä kahdella litteällä ruuvitaltalla. Se vaikeuttaa pesukoneen lämmityselementin vaihtamista kalkkikerroksella tai muilla kerrostumilla. Irrota lämmityselementti koneen rungosta erittäin varovasti, jotta säiliö ei vahingoitu. Sitten sinun on poistettava sen reiän kautta lika- ja kalkkijäännökset.
Asennukseen kannattaa valita uusi lämmityselementti samalta firmalta tai keskittyä tiivistyskumin kokoon. Niiden on vastattava. Uuden lämmityselementin asennus pesukoneeseen tapahtuu päinvastaisessa järjestyksessä.
Pesukoneen lämmityselementin vaihdon jälkeen on käynnistettävä tarkistaminen, onko vesi lämmennyt eikä vuoda. Kotioloissa lämmityselementin toimintaa ohjataan kätevästi sähkömittarilla. Veden lämmityksen alkaessa energiankulutus kasvaa dramaattisesti.
Pesukoneiden lämmityselementin vaihtaminen eteen asennettavaan lämmityselementtiin tapahtuu samalla tavalla, vain koneen rungon etuosa puretaan pääsyä varten.

Kuinka paljon pesukoneen lämmityselementin vaihto omistajalle maksaa
Kuinka paljon pesukoneen lämmityselementin vaihto omistajalle maksaa
Kuinka paljon pesukoneen lämmityselementin vaihto omistajalle maksaa
Kuinka paljon pesukoneen lämmityselementin vaihto omistajalle maksaa Kuinka paljon pesukoneen lämmityselementin vaihto omistajalle maksaa Kuinka paljon pesukoneen lämmityselementin vaihto omistajalle maksaaHome | Articles

June 13, 2024 19:07:20 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting