Kylmäaine- ja jääkaappikompressori

Jos puhumme keskikokoisen tai suuren jääkaapin ostamisesta, he ajattelevat heti siinä olevien kompressorien määrää. Mitä tulee pieneen jääkaappiin, yksi kompressori tekee erinomaista työtä kaikella sille määrätyllä työllä. Kahden kompressorin läsnäolo jääkaapissa tarkoittaa, että jääkaappi on varustettu kahdella erillisellä jäähdytysjärjestelmällä. Toinen näistä järjestelmistä on suunniteltu jääkaapin toimintaan ja toinen pakastimeen. Koko työmäärä on jaettu kahdelle järjestelmälle. Kaksikompressorisella jääkaapilla on useita etuja:
1. Tämän jääkaapin käyttöikä on pidempi. Tämä johtuu siitä, että kompressorit toimivat vain niille kameroille, joihin ne on tarkoitettu, ja silloin, kun sitä tarvitaan.
2. Kahdella kompressorilla varustetun jääkaapin jäähdytysteho on paljon parempi.
3. Kaksikammioinen ohjaus on helpompaa. Käyttäjä voi itsenäisesti säätää lämpötilaa eri kammioissa. Voit myös kytkeä jokaisen kameran päälle erikseen. Mutta on olemassa sellaisia yhden kompressorin jääkaappeja, joiden avulla voit myös säätää lämpötilaa eri kammioissa.
On olemassa mielipide, että kahdella kompressorilla varustettu jääkaappi on paljon luotettavampi kuin yksi kompressori. Mutta tämä väite ei pidä paikkaansa. Sen sijaan laadukkain jääkaappi toimii luotettavammin. Sama väite koskee jääkaapin melua ja virrankulutusta. Jääkaappi on varustettu kylmäaineella. Tässä vaiheessa on myös syytä kiinnittää huomiota oikean mallin valinnassa. Nykyaikaisen tuotannon jääkaapit sisältävät kahdenlaisia kylmäaineita. Yleisin kylmäaine on R134a. Mutta on myös R600a-kylmäaineen käyttö. Nämä kaksi kylmäainetyyppiä eivät sisällä klooria.
Ja kuten tiedätte, kloori on yksi otsonin pahimmista vihollisista. Kylmäainetta ei voi vaihtaa. Jos jääkaappi on esimerkiksi suunniteltu täytettäväksi R600a-kylmäaineella, vain tämäntyyppistä kylmäainetta voidaan käyttää. Jos vertaamme kaikkia saatavilla olevia jääkaapin kylmäainetyyppejä, voimme erottaa R600a:n. Tällä tyypillä on paljon etuja. Se myös säästää jääkaapin energiaa.

Kylmäaine- ja jääkaappikompressori
Kylmäaine- ja jääkaappikompressori
Kylmäaine- ja jääkaappikompressori
Kylmäaine- ja jääkaappikompressori Kylmäaine- ja jääkaappikompressori Kylmäaine- ja jääkaappikompressoriHome | Articles

June 24, 2024 13:40:41 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting