Osta uusimman sukupolven Philips LED-televisiot

Miksi sama elokuva näyttää niin erilaiselta elokuvateatterissa ja tv-ruudulla? Osoittautuu, että koko asia on television näytön suhteissa sellaisessa suhteessa 4:3, ja elokuva näytetään ruudulla suhteessa 16:9, minkä vuoksi kun suurikokoiset elokuvat ovat televisiossa näkyy musta palkki ylä- ja alapuolella. Ensimmäiset yritykset luoda laajakuvatelevisioita epäonnistuivat katodisädeputken epätäydellisyyksien vuoksi, ja vasta Led-tekniikan kehittymisen myötä elokuvan katsojien unelma toteutui.
Monet yritykset ovat aloittaneet kokeiluja tällä alueella. Edullisten led-matriisien tulo mahdollisti leveiden ruutujen luomisen, mutta nyt TV-signaalimuoto ei sopinut, ja sivuille ilmestyi mustat raidat. Philipsin LED-televisioista on tullut todellinen läpimurto tällä alalla. Philipsin insinöörit ehdottivat muotoa, jossa kuvan korkeus on vakio, ja nyt raidat ovat kadonneet näytöiltä sekä elokuvia että TV-ohjelmia katsottaessa.
Kun katsot mitä tahansa sisältöä Philips LED-television näytöltä, ei tunneta epäsäännöllisyyttä, kuva on suhteellisesti kirkas ja kontrastinen. Televisiota katsottaessa kuva ei venydy, eikä elokuvia katseltaessa leikata pystysuunnassa. Kaikki näyttää erittäin luonnolliselta, kuva on selkeä ja yksityiskohtainen.
Yrityksen suunnittelijat menivät vielä pidemmälle ja sisälsivät nyt elokuvateattereissa käytettävän modernin 21:9-formaatin metalliin ja muoviin. Tämä on Philipsin led-televisioiden toinen sukupolvi, eikä mikään yritys ole toistaiseksi tuonut mitään vastaavaa markkinoille. Kaikki vallankumouksellisimmat kehitystyöt käytettiin tämän tekniikan ihmeen luomiseen. Esimerkiksi näytön LED-taustavalo, joka muuttuu näytettävän kuvan ja huoneen valaistusolosuhteiden mukaan sekä prosessorin käyttö, jonka taajuus on lähellä tietokonetta, mahdollistaa kolmiulotteisten kuvien katselun täysillä. säilyttää niiden laatu.
Philipsin LED-televisioissa yhdistyvät suunnittelun vaativuus ja niissä käytettyjen teknisten ratkaisujen innovatiivisuus ja ne pystyvät tuomaan iloa todellisille elokuvan ystäville.

Osta uusimman sukupolven Philips LED-televisiot
Osta uusimman sukupolven Philips LED-televisiot
Osta uusimman sukupolven Philips LED-televisiot
Osta uusimman sukupolven Philips LED-televisiot Osta uusimman sukupolven Philips LED-televisiot Osta uusimman sukupolven Philips LED-televisiotHome | Articles

July 23, 2024 22:49:11 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting