Auton laittaminen kuntoon tai oikean auton imurin valinta

Autot, joilla ajamme päivittäin, vaativat joskus laadukasta siivousta jopa enemmän kuin talot, joissa asumme. Tämä on ymmärrettävää: pölyn ja lian määrä teillä on valtava, eikä kaikissa autoissa ole normaaleja matkustamon suodattimia. Parin kuukauden ajon jälkeen kojelautaan kerääntyy lähes pari senttimetriä pölyä, ja istuimelle on mahdotonta istua aiheuttamatta eräänlaista räjähdystä pienten pölypilvien muodossa. Tietysti voit mennä autopesuun ja maksaa auton kuntoon saattamisesta, mutta siihen ei aina haluta kuluttaa rahaa, ja autopesut maassamme eivät ole kaukana joka kulmasta. On viisaampaa olla autossa autopölynimuri, jonka avulla voit aina ja kaikkialla laittaa luotettavan ”rautahevosesi” kuntoon.
Näiden laitteiden tärkein etu on niiden pieni koko. Auton pölynimurien kompaktiuden ansiosta voit poistaa lian ja roskat ajoneuvon kaikkein vaikeapääsyisimmistä kulmista. Tällaiset laitteet voidaan jakaa kahteen pääluokkaan: pölynimurit, jotka saavat virtansa auton sisäverkosta, "tupakansytyttimestä" ja ne, jotka saavat virtaa omasta akusta.
Auton pölynimurit "tupakansytyttimestä"
He pystyvät selviytymään koko auton yleispuhdistuksesta. Niiden melko kunnollinen teho (jopa 180 wattia) ja johdon pituus, joka saavuttaa 3 metriä, antavat heille mahdollisuuden ratkaista tämä ongelma onnistuneesti. Näiden parametrien avulla voit päästä eroon roskien ongelmista tavaratilassa tai muruista ja eläinten karvoista kaikissa auton istuimissa. Tällaisten laitteiden haittana on niiden suhteellisen suuri paino ja kokonaismitat. Ja akun purkautumisongelma ratkaistaan käynnistämällä moottori ja käynnistämällä laite generaattorista. Mutta tämä kuluttaa polttoainetta.
Langattomat autopölynimurit
Ne ovat kompakteja, mutta samalla vähemmän tehokkaita kuin edellisen luokan laitteet. Akkukäyttöiset autopölynimurit selviävät sellaisten epämiellyttävien pienten asioiden puhdistamisesta kuin tuhkasta, muruista, siemenkuorista.
Yksi tällaisten laitteiden akun lataus riittää pääsääntöisesti 15 minuutin puhdistukseen, mikä on melko hyväksyttävä aika matkustamon järjestyksen palauttamiseksi. Jotkin tämän luokan autopölynimurimallit voivat saada virtaa auton sisäisestä sähköverkosta sovittimen kautta tai niissä on vara-akkuja.
Akkuimurien etuja ovat ensinnäkin jalkojen alle jäävän johdon puuttuminen ja toiseksi akun läsnäolo, mikä tekee tästä laitteesta energiariippumattoman ulkoisista virtalähteistä. Tällaisten laitteiden haittapuoli on ilmeinen: jokaiseen puhdistukseen on liitettävä sen lataaminen, mutta koska se vaatii 220 volttia, se on mahdotonta "marssiolosuhteissa".
pölynkerääjät
Säiliöitä ja pusseja käytetään pölynkerääjinä auton imureissa. Ensimmäinen niistä on edullisempi niiden käyttömukavuuden vuoksi. Yleensä konttien tilavuus on 200-700 kuutiometriä. ks. Jos käytetään läpinäkyviä säiliöitä, ajoneuvoaan puhdistava auton omistaja voi valvoa niiden täyttöä.
Pölynkeräinten lisäksi joidenkin autopölynimurien suunnittelu mahdollistaa myös läikkyneen nesteen keräämisen (esimerkiksi Heyner Cyclonic Power 240 000 malli). Ilmavirran reitillä sijaitseva sulkuventtiili ei päästä vettä pölynimurin moottoritilaan.
suuttimet
Kuten mikä tahansa muu pölynimuri, tällaisen laitteen autoversio on varustettu erilaisilla suuttimilla. Useimmat mallit on varustettu esimerkiksi rakosuuttimella, joustavalla letkulla harjalla, pyöreällä harjalla, sähköisellä turboharjalla. Märkäpuhdistusta tukevien pölynimurien "ammuksiin" kuuluu myös suutin läikkyneiden nesteiden ja märän roskan keräämiseen. Kun valitset tällaisen laitteen, älä unohda, että kannen läsnäolo antaa sinun olla vahingoittamatta sitä ja ylläpitää järjestystä autossa.

Auton laittaminen kuntoon tai oikean auton imurin valinta
Auton laittaminen kuntoon tai oikean auton imurin valinta
Auton laittaminen kuntoon tai oikean auton imurin valinta
Auton laittaminen kuntoon tai oikean auton imurin valinta Auton laittaminen kuntoon tai oikean auton imurin valinta Auton laittaminen kuntoon tai oikean auton imurin valinta



Home | Articles

May 21, 2024 11:08:15 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting