Uudet Indesit-jääkaapit

Uusissa Indesit-jääkaapeissa on joustava muotoilu. Jäähdytys- ja pakastuskammion ovet ovat aaltoilevat. Tämän ansiosta jääkaappi saa täysin uuden, mielenkiintoisen muotoilun. Jääkaapin sisustus on monikäyttöinen ja esteettinen. Monia jääkaapin sisäosia voidaan säätää. Esimerkiksi tarvittaessa pulloja voidaan sijoittaa tänne, samoin kuin minkä tahansa kokoisia tuotteita. Tuotteiden tuoreuden hallitsemiseksi tarjotaan kivivaikutelma, joka on saatavilla kaikissa hyllyissä ja säiliöissä. Jääkaapin yläpaneelissa on jääkaapin ohjauskeskus. Täältä on koottu kaikki tarvittavat painikkeet ja toimintokytkimet. Tämä järjestely on varsin kätevä halutun lämpötilan asettamiseksi jääkaappi- ja pakastinosastoon.
Jääkaappi Indesit kuuluu uudentyyppisiin A-luokan jääkaappiin. Se kuluttaa minimissään sähköä ja myös saastuttaa ympäristöä pienin määrin. Automaattinen sulatusjärjestelmä sekä pikapakastusmahdollisuus tekevät jääkaapin käytöstä kätevintä. "SUPPER FREEZE" -toiminto on suunniteltu erittäin nopeaan haluttujen tuotteiden pakastamiseen.
Kaikista markkinoilla olevista jääkaapeista tämän jääkaapin melutaso on alhaisin. Sisäänrakennettu voitelulaite on tarkoitettu öljyn varastointiin. Tarvittaessa se voidaan muuttaa leikkuulaudaksi. Sulatussäiliö on suunniteltu säästämään energiaa. Täällä ollessaan liha luovuttaa kylmää tähän kammioon, kun taas kokonaisvirrankulutus pienenee.
Munien säilytykseen tässä mallissa on teline, johon mahtuu jopa 30 kappaletta. Tämän ominaisuuden avulla voit ostaa suuremman määrän tätä tuotetta. Jääkaappiosastossa on astia, jossa ruoka voi säilyttää tuoreutensa kaksi kertaa kauemmin. Tässä osastossa ilma kiertää jatkuvasti.
Tämä säilö kuuluu joustaviin näkymiin. Tämä tarkoittaa, että se voidaan siirtää mihin tahansa kohtaan jääkaappiosastossa. Jos tätä astiaa ei tarvita, se voidaan poistaa jääkaapista seuraavaan tarpeeseen. Ovipaneelissa on jäämuotteja. Tämä jäämuottien sijainti mahdollistaa lisätilaa kammion sisällä.

Uudet Indesit-jääkaapit
Uudet Indesit-jääkaapit
Uudet Indesit-jääkaapit
Uudet Indesit-jääkaapit Uudet Indesit-jääkaapit Uudet Indesit-jääkaapitHome | Articles

May 21, 2024 11:24:56 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting