Tietoja robottipölynimurien tärkeimmistä toimintaperiaatteista

Korvaamaton apulainen talossa on pölynimuri. Sen avulla voit helposti laittaa asiat järjestykseen kaikkein sotkuisimpaan ja pölyisimpään asuntoon, mikä tekee sen paljon nopeammin kuin tavallisella luudalla. Mutta mitä sanot siitä, että nykyaikaiset pölynimurit pystyvät siivoamaan asuntosi ei vain kellon ympäri, vaan ilman osallistumistasi ollenkaan? Puhumme tietysti nopeasti suosiota saavista robottipölynimureista, jotka siivoavat ahkerasti asunnon ilman, että niistä tarvitsee huolehtia. Varmasti monia piinaa kysymys siitä, mihin tällaisten kehittyneiden ja monimutkaisten mekanismien työ ihmisen palveluksessa perustuu ... Ja jos näin on, voit tyydyttää uteliaisuutesi täysin lukemalla artikkelimme, jossa kuvailimme yksityiskohtaisesti tällaisten koneiden toimintaperiaatteet.
Peruskaavio ja toimintaperiaatteet
1. Aluksi on syytä huomata, että pölynimurissa on kaksi säiliötä: yksi pesuainevedelle ja toinen likaiselle nesteelle.
2. Ensin sinun on kaadettava puhdistusliuos sopivaan säiliöön.
3. Laitteen käytön aikana pesuaine kulkee joustavan erikoisputken kautta letkuun, jonka jälkeen se suihkutetaan paineen alaisena koko suuttimen pinnalle, jotta se jakautuu tasaisesti puhdistetuille paikoille. .
4. Puhdistuksessa tapahtuu samanaikaisesti puhdistusliuoksen suihkuttaminen pölyhiukkasilla saastuneen kosteuden imulla. Jos haluat tehdä syväpuhdistuksen, levitetty liuos puhdistusaineella on jätettävä muutama minuutti, jonka jälkeen vaahto on kerättävä, jonka pitäisi imeä kaikki lika. Saastunut neste pääsee toiseen säiliöön, jonka suutin imee sisäänsä. Käänteisellä imulla suutin tulee ajaa hitaasti puhdistettavan pinnan yli, muuten kosteus ei ehdi imeytyä täysin.
5. Jos olet tehnyt syväpuhdistuksen, sinun on odotettava noin puolitoista tuntia, jotta matto kuivuu kokonaan.
Jos pinta pysyy märkänä takaisin imemisen jälkeen, tämä voi olla merkki alhaisesta tehosta. Siksi pesupölynimureita ostettaessa tulee kiinnittää erityistä huomiota tämän mallin tehoon. Mitä korkeampi se on, sitä paremmin laite toimii. No, tietysti, kiinnitä erityistä huomiota vesisäiliön tilavuuteen puhdistettavan kokonaisalueen perusteella.
Pesumallien tärkein etu on kyky virkistää ja kostuttaa ilmaa. Mutta niillä on myös haittapuolensa: ne ovat kalliimpia kuin muut pölynimurit, lisäksi pesuaineisiin tarvitaan lisävaroja, ne ovat suurempia ja raskaampia, joten niillä on alhainen ohjattavuus. Suuri haitta on myös tarve purkaa laite aina käytön jälkeen, puhdistaa säiliöt ja odottaa niiden kuivumista kokonaan.

Tietoja robottipölynimurien tärkeimmistä toimintaperiaatteista
Tietoja robottipölynimurien tärkeimmistä toimintaperiaatteista
Tietoja robottipölynimurien tärkeimmistä toimintaperiaatteista
Tietoja robottipölynimurien tärkeimmistä toimintaperiaatteista Tietoja robottipölynimurien tärkeimmistä toimintaperiaatteista Tietoja robottipölynimurien tärkeimmistä toimintaperiaatteistaHome | Articles

June 21, 2024 22:29:12 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting