Onko jääkaapin ovi teknisesti mahdollista siirtää toiselle puolelle?

Jokaisen meistä elämässä on melko tärkeä rooli ... jääkaappi. Kyllä, kyllä, se on tämä valkoinen ihmiskunnan ystävä, joka seisoo liikkumattomana ja tuhoutumattomana melkein jokaisessa keittiössä ja piilottelee suolissaan lähes ehtymättömiä strategisia ruokatarvikkeita. Monet meistä ovat jo niin taitavia avaamaan sen, että voimme tehdä sen jopa unessamme! Korjausten aikana jääkaappi on kuitenkin usein järjestetty uudelleen, ja tämä toimenpide aiheuttaa usein monia ongelmia. Saatat esimerkiksi joutua muuttamaan suuntaa, johon jääkaapin ovi avautuu. Onko tällainen operaatio periaatteessa mahdollista, ja jos on, kuinka realistista on tehdä tämä ovela manipulointi itse? Yritetään vastata tähän kysymykseen.
Osoittautuu, että voit. Tätä varten tarvitset jääkaapin sekä sarjan erityisiä ruuvimeisseliä, esimerkiksi autoteollisuudessa. Niin,
1. Otamme kaikki laatikot ja hyllyt jääkaapista. Laita jääkaapin ovi ylös.
2. Irrota alatuki ruuvaamalla irti kaksi pulttia syvennyksistä (tämä vaatii erikoissuuttimen).
3. Kierrämme irti tulpat, joista yhteen on kiinnitetty pakastimen akseli.
4. Kierrämme akselin irti vasemmasta pysäyttimestä ja ruuvaamme sen oikeaan tulppaan ja asetamme vasen paikoilleen, jo ilman akselia
5. Irrota pakastimen ovi kiinnikkeistä ja irrota varovasti veitsellä oikeanpuoleisista oven päistä olevat tulpat ja työnnä ne vasemmalla oleviin reikiin.
6. Kiinnitämme jäähdytyskammion oven pystyasentoon.
7. Irrota kansi jääkaapin sisältä ruuvaamalla irti kaksi ruuvia sisäpuolelta.
8. Sulje jääkaapin ovi
9. Kierrämme irti jääkaapin oven yläakselin sisältävän kannakkeen, otamme akselin ulos ja ruuvaamme kiinni toiselta puolelta. Irrota ovi ja kiinnitä yläkannatin uuteen paikkaan.
10. Irrota yläkannen muovitulppa ja työnnä se oikealle puolelle, ruuvaa yläkansi paikoilleen.
11. Jääkaapin oven ala-akseli ja pakastimen ala-akseli sisältävät kannakkeen, se sijaitsee aivan jääkaapin keskellä. Kierrämme sen irti ja vaihdamme kaksi muovitiivistettä.
12. Laitamme jääkaapin oven takaisin.
13. Asetamme keskikannattimen ylempään akseliin ja kiinnitämme sen.
14. Aseta pakastimen ovi paikoilleen.
15. Aseta jääkaappi pystyasentoon.
Toivomme, että selvisit jääkaapin oven ripustamisesta etkä rikkonut mitään. Ja jos on, niin palvelukeskuksessa on varmasti varaosia.

Onko jääkaapin ovi teknisesti mahdollista siirtää toiselle puolelle?
Onko jääkaapin ovi teknisesti mahdollista siirtää toiselle puolelle?
Onko jääkaapin ovi teknisesti mahdollista siirtää toiselle puolelle?
Onko jääkaapin ovi teknisesti mahdollista siirtää toiselle puolelle? Onko jääkaapin ovi teknisesti mahdollista siirtää toiselle puolelle? Onko jääkaapin ovi teknisesti mahdollista siirtää toiselle puolelle?Home | Articles

April 19, 2024 13:05:00 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting