Side-by-side-jääkaappivalmistajat

Jokainen yritys pitää ideaalisen side-by-side-jääkaapin mallin luomista täydellisyytensä rajana. Suurin osa kauppojen hyllyillä olevista tuotteista kuuluu eurooppalaisille valmistajille. Jääkaappiin kuuluu myös virityksen käsite. Tässä tapauksessa side-by-side-jääkaapin siirto eurooppalaiselle tehtaalle. Sama on mukana tämän mallin lopullisessa viimeistelyssä. Kaikki saranoidut elementit, koriste-yksityiskohdat sekä saranoidut paneelit vaihdetaan sellaisiksi, joita pidetään tässä mallissa menestyneempinä. Kaikki jääkaapin tekniset sisäosat pysyvät samoina kuin valmistajan tekemät. Suunnittelufantasialla virityksen parissa ei ole rajoja. Työskentelyssä käytetään mielenkiintoisimpia ja kalliimpia materiaaleja. Tällä hetkellä on mahdollista tilata mitä tahansa mallia. Suosituimmat Euroopassa tunnetut tuotemerkit ovat saksalaiset, ruotsalaiset ja italialaiset. Näitä ovat esimerkiksi WHIRLPOOL, ELECTROLUX, BOSCH, LIEBHERR sekä jotkut muut valmistajat. Jokaisella yrityksellä on vierekkäisiä jääkaappeja, jotka eivät voi olla vain vapaasti seisovia, vaan myös sisäänrakennettuja.
Tällaisten jääkaappien kustannusarviot ovat korkeimpia. Boschin suhteellisen edullisin side-by-side-jääkaappi maksaa ostajalle 2 700 dollaria. Mitä tulee virityksellä varustettuihin jääkaappiin, joudut maksamaan vielä enemmän tästä ilosta. Jos tunnetun tuotemerkin nimellä varustettu jääkaappi viritetään, tämä malli on myös uskomattoman kallis.
Amerikkalaisilla side-by-side-jääkaappimerkeillä on nimet GENERAL ELECTRIC, AMANA, VIKING ja eräät muut valmistajat. Tällaisilla jääkaapeilla voi olla kohtuulliset hinnat, joihin kaikilla perheillä on varaa. Mutta on myös sellaisia tapauksia, joiden hinta on 15 000 dollaria. Kaikki amerikkalaiset valmistajat suhtautuvat laatuun tuotannon aikana erittäin perusteellisesti. Siksi helat ja kaikki pinnoitteet ovat erittäin lujia ja kestäviä. Ovi kestää kuudenkymmenen kilogramman kuorman.
Korealaisista tuotemerkeistä erotetaan DAEWOO, LG ja Samsung. Ne täyttävät tavallisen keskiluokan perheen tarpeet. Vaihtoehtoja on tarjolla melko vähän. Esimerkiksi melkein jokaisessa korealaisen tuotemerkin mallissa on seuraavat toiminnot:
- lämpötilaa säädetään elektronisesti
- ohjauspaneeli on valmistettu nestekidenäyttönä
- annostelija, joka tarjoaa veden jäähdytyksen ja myös jään valmistuksen.
- Siellä on minibaari.

Side-by-side-jääkaappivalmistajat
Side-by-side-jääkaappivalmistajat
Side-by-side-jääkaappivalmistajat
Side-by-side-jääkaappivalmistajat Side-by-side-jääkaappivalmistajat Side-by-side-jääkaappivalmistajatHome | Articles

June 24, 2024 12:59:32 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting