Nye Indesit-køleskabe

De nye Indesit køleskabe har et fleksibelt design. Døre ved køle- og fryserum har en bølget form. Takket være dette får køleskabet en helt ny, interessant designform. Køleskabets indre er multifunktionelt og æstetisk. Mange indvendige elementer i køleskabet kan justeres. For eksempel kan der om nødvendigt placeres flasker her, samt produkter af enhver størrelse. For at kontrollere produkternes friskhed leveres en småstenseffekt, som findes på alle hylder og beholdere. Køleskabets toppanel har et køleskabskontrolcenter. Her er samlet alle nødvendige knapper og funktionskontakter. Dette arrangement er ret praktisk til at indstille den ønskede temperatur i køleskabet og fryseren.
Køleskab Indesit tilhører en ny type køleskabe i klasse A. Det forbruger et minimum af elektricitet og bidrager også til miljøforurening i minimale mængder. Det automatiske afrimningssystem samt muligheden for hurtig frysning gør brugen af køleskabet mest bekvemt. Funktionen "SUPPER FREEZE" er designet til en meget hurtig proces med nedfrysning af de ønskede produkter.
Af alle køleskabe på markedet i dag, har dette køleskab det laveste støjniveau. Den indbyggede smøremaskine er beregnet til opbevaring af olie. Om nødvendigt kan den omdannes til et skærebræt. Afrimningsbeholderen er designet til at spare energi. At være her afgiver kødet koldt til dette kammer, mens det samlede strømforbrug falder.
Til opbevaring af æg i denne model er et stativ, der kan rumme op til 30 stk. Denne funktion giver dig mulighed for at købe en større mængde af dette produkt. Køleafdelingen har en beholder, hvor maden kan holde sin friskhed dobbelt så længe. Luften i dette rum cirkulerer konstant.
Denne beholder tilhører fleksible visninger. Det betyder, at den kan flyttes til et hvilket som helst sted i køleafdelingen. Hvis denne beholder ikke er nødvendig, så kan den tages ud af køleskabet indtil næste behov. Der er isforme i dørpanelet. Denne placering af isformene giver mulighed for ekstra plads inde i kammeret.

Nye Indesit-køleskabe
Nye Indesit-køleskabe
Nye Indesit-køleskabe
Nye Indesit-køleskabe Nye Indesit-køleskabe Nye Indesit-køleskabeHome | Articles

May 21, 2024 09:26:19 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting