Forbruger og fryser

Den medfølgende dokumentation for fryseren skal beskrive alle fryserens funktioner. Især er dette et konkret nyttigt volumen. Men nogle sælgere skjuler bevidst figuren af fryserens nyttige volumen. Men nogle frysere har evnen til ikke kun at fryse mad, men også til at fryse fryserens vægge. Tallet kan variere med snesevis af liter. Hvis fryserens effektivitetsklasse er høj nok, vil dens vægge have en tilstrækkelig stor tykkelse. Samtidig reduceres det nyttige volumen af en sådan fryser. Indfrysningskapacitet angiver denne frysers evne til at fryse mad til sin fulde dybde inden for 24 timer. Dette tager højde for fryserens temperatur ved -18 grader. Hver 10 liter brugbar volumen kan fryse et kilo mad om dagen. Frysehastigheden kan øges på grund af tilstedeværelsen af kuldeakkumulatorer. De er briketter eller pakker, der indeholder saltvand. Gitterkurve bidrager også til hurtig frysning. De perforerede vægge i fryseren tillader luft at cirkulere uden begrænsninger.
Sikkerheden ved opbevaring af fødevarer afhænger af de varmeisolerende egenskaber af hver enkelt fryser. Kuldeakkumulatoren spiller også en rolle. Hvis fryserens vægge er ret tykke, vil dette have en positiv effekt på den forbrugte energi. Super økonomiske modeller af frysere har termisk isolering, hvilket svarer til 120 mm. Fryserens økonomiske effektivitetsklasse har også syv klassifikationer, fra A til G. Men på grund af det faktum, at teknologien til fryseproduktion konstant forbedres, findes der nu frysere med en effektivitetsgrad på A+ eller A++.
Energiforbruget i en sådan fryser er det halve af klasse G. Disse egenskaber påvirker naturligvis prisen på køleskabet. I virkeligheden er energiforbruget påvirket af mange faktorer. Disse omfatter: udetemperatur, dørtætning, brug af fryser, hvor ofte fryserdøren åbnes, og fryserens belastning med en række forskellige fødevarer. Hvis døren til fryseren konstant åbnes, vil energiforbruget derfor blive øget.

Forbruger og fryser
Forbruger og fryser
Forbruger og fryser
Forbruger og fryser Forbruger og fryser Forbruger og fryserHome | Articles

May 22, 2024 19:46:47 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting