Køle- og frysecenter

Gourmatic køle-fryseanlægget er udstyret med fire klimazoner. Det samlede rumfang af dette køleskab er 465 liter. Temperaturværdien såvel som fugtighedsindikatorerne kan indstilles forskelligt. Hvert produkt har sit eget separate område. Denne placering af produkterne vil garantere bevarelsen af produkterne i en meget længere frisk tid. Køleskabets første klimazone har et Gourmatic-kølesystem. Dette unikke system kombinerer No Frost-teknikken, samt et system, hvor en fugtig luftstrøm cirkulerer. På grund af tilstedeværelsen af dette system har køleskabet altid en ensartet temperatur samt lignende fugtighedsindikatorer. Den anden klimazone i køleskabet har et temperaturregime fra +14 til +4 grader. Her kan du også justere fugtniveauet og temperaturniveauet. For at holde de mest delikate fødevarer altid friske i dette område er der to beholdere til opbevaring af dem. Denne zone har et temperaturregime svarende til indikatorer fra 0 til +8. Den tredje klimazone er beregnet til vinlagring.
Fryseren er placeret i den fjerde klimazone. No Frost-systemet bruges i kammeret. Sammen med hurtig nedfrysning af madvarer kan du opbevare frosne madvarer i lang tid. Den elektronik, som køleskabet er udstyret med, overvåger nøjagtigt alle indikatorer på køleskabet. Hvis der er strømafbrydelse, vil køleskabet give dig besked om eventuelle manglende madvarer.
Denne type køleskab er den allerførste, der kan indbygges i køkkenmøbler. Særlig opmærksomhed fortjener en enhed, der er designet til at lave is. Det er her afkølingen af vandet finder sted. Den interne "fabrik" er engageret i fremstillingen af stykker af gennemsigtig is, danner en iskrumme.
Før vandet formes til is, gennemgår det adskillige rensningsstadier, hvori vandet er berøvet alle skadelige urenheder. Enheden indbygget i køleskabet opdaterer uafhængigt isen. Derfor er det her, du til enhver tid kan finde den mest gennemsigtige og rene is. Enheden producerer 1,5 kg is om dagen. Der er altid omkring to kilo færdiglavet is i køleskabet.

Køle- og frysecenter
Køle- og frysecenter
Køle- og frysecenter
Køle- og frysecenter Køle- og frysecenter Køle- og frysecenterHome | Articles

May 20, 2024 22:55:49 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting