Køb af et tv til brug i køkkenet

I 40-tommer skærme er de mest avancerede teknologier i dag LCD og plasma. Priserne for skærme af hver af teknologierne er omtrent de samme. Du kan sammenligne skærme efter farvemætning, holdbarhed, kontrast, spændingskrav osv.
1. Kontrast
I plasmaskærme opnås visningen af mørke og sorte områder ved at reducere strømforsyningen til visse dele af panelet. Denne metode giver dig mulighed for at få et billede med høj kontrast. Kontrasten på plasmaskærme kan være op til 3000:1.
Flydende krystalskærme får mørke prikker ved at øge den energi, der påføres pixlen. De seneste teknologiske forbedringer opnår et kontrastforhold på ca. 700:1.
2. Farvemætning
Plasmaskærme gengiver hele farveskalaen meget tydeligt. Høj mætning af skærme opnås på grund af det faktum, at hver celle i panelet indeholder røde, grønne og blå komponenter. Plasmateknologi giver den mest nøjagtige farvegengivelse.
Flydende krystalskærme bruger krystalpolariseringsteknologi, og på grund af den lille størrelse af pixelmatrixen opnås en meget høj opløsning og livagtighed af billedet. Men de er ringere end plasmapaneler, når det kommer til at vise scener med en høj billedhastighed.
3. Holdbarhed
LCD-skærme kan fungere i op til 75.000 timer. Faktisk bestemmer holdbarheden af det flydende krystaldisplay lampens levetid, på grund af hvilket, efter lyskonverteringen, dannes et billede. Lampen, hvis den svigter, kan udskiftes.
Plasmapanelet skaber et billede ved hjælp af en elektrisk impuls, der virker på sjældne gasser (neon, xenon, argon). Gaskernerne henfalder over tid, det er dem, der påvirker displayets holdbarhed, som er omkring 30.000 timer.
4. Skærmbrænding
En faktor at overveje, når du vælger en skærm. I denne henseende er LCD-skærme plasmateknologi overlegne, da de praktisk talt ikke brænder ud. Plasmaskærme begynder under visse forhold at brænde ud efter 15 minutter.
5. Energiforbrug
LCD-skærmens fluorescerende lampe bruger mindre strøm end plasmapanelets celleelektroder.
Efter at have fundet ud af de forhold, hvorunder teknikken vil blive brugt, er det nemt at beslutte sig for valget af display.
Belysning er af stor betydning i alle rum. Det er det, der skaber en særlig stemning, atmosfære i rummet. Du kan vælge en passende lysekrone eller lampe både i en almindelig butik og i en netbutik. Hvad er fordelen ved en virtuel butik? Her kan du se en masse muligheder på kort tid. Vælg størrelse, farve, design - hvad end du ønsker. Og spar samtidig meget af din tid på meningsløst at flytte fra en butik til en anden.

Køb af et tv til brug i køkkenet
Køb af et tv til brug i køkkenet
Køb af et tv til brug i køkkenet
Køb af et tv til brug i køkkenet Køb af et tv til brug i køkkenet Køb af et tv til brug i køkkenetHome | Articles

May 26, 2024 20:40:49 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting