Hvilke fordele har den automatiske Vyatka vaskemaskine

Vyatka automatiske vaskemaskine er drevet af koldt og varmt vandforsyningsnetværk, den er designet til automatisk vask, til at skylle og klemme alle produkter fra forskellige typer stoffer. Vaskemaskinen har frontfyldning af det vaskede linned. Produktionen af tre modifikationer af VYATKA-AUTOMAT maskiner er forudset:
• med 12 arbejdsprogrammer: 6 til tykke stoffer og 6 til tynde;
• med 14 arbejdsprogrammer: 7 til tykke stoffer og 7 til lette;
• med 16 fabriksprogrammer: 8 til tykke stoffer og 8 til tynde og bomuldsstoffer.
Vyatka automatiske vaskemaskine giver et øjeblikkeligt valg af vasketilstand med et sæt af det nødvendige program ved hjælp af syntetiske vaskemidler (LOTOS automatiske pulvere, ERA til automatiske maskiner osv.).
Programmer indstilles med kontrolknappen og specielle trykknapper, der er placeret på maskinens frontpanel. Vyatka er beskyttet mod overløb af det opsamlede vand. Maskinen er udstyret med et hydraulisk filter, som sikrer forsinkelse af store fremmedlegemer. Tilslutningen af dækslet til dette filter med maskinens krop er hermetisk forseglet og modstår et enormt tryk på 9,4 kPa.
Maskinens design har en fuldstændig dræning af væsken fra styrentanken: det tilladte resterende vand i det hydrauliske system er omkring 500 ml.
Alle processer med vask, skylning, centrifugering af produkter og regulering af programmer og temperatur på vaskeopløsninger udføres fuldautomatisk. Ilægning af vasketøj og vaskemidler, indstilling af programmet, tænding af maskinen og udtagning af rent vasketøj efter vask udføres kun manuelt.
Maskinens krop er lavet af højkvalitets pladestål og består af udstansede komponenter, forbundet med lasersvejsning. Toppen af kufferten lukkes med et låg, som fastgøres med skruer. Maskinens krop er malet hvid. Inde i kabinettet er der en tank med en tromledrevet elmotor. Tanken er ophængt på to store cylindriske fjedre, de er fastgjort til stopperne på hovedlejelegemet. Opvarmning og temperaturstyring af vaskeopløsningen udføres ved hjælp af en elektrisk varmelegeme og temperaturfølere-relæer.

Hvilke fordele har den automatiske Vyatka vaskemaskine
Hvilke fordele har den automatiske Vyatka vaskemaskine
Hvilke fordele har den automatiske Vyatka vaskemaskine
Hvilke fordele har den automatiske Vyatka vaskemaskine Hvilke fordele har den automatiske Vyatka vaskemaskine Hvilke fordele har den automatiske Vyatka vaskemaskineHome | Articles

July 15, 2024 10:30:17 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting