Miten valitset matkapuhelimen

Aiotko ostaa matkapuhelimen? Tämä lyhyt katsaus auttaa sinua orientoitumaan erilaisissa viestintävälineissä ja valitsemaan sinulle oikean.
Tarvitset vain 4 yksinkertaista vaihetta:
Valitse tulevan oston luokka, kotelon tyyppi (klassinen, taitettava, pyörivä, liukusäädin).
Päätä, mitä puhelimen ominaisuuksia todella käytät.
Harkitse puhelimen käyttötilaa - käyttöolosuhteet, voimakkuus, akun käyttöikä
Harkitse tarvittavia lisävarusteita ja kiinnitä huomiota laitteen pakettipakettiin ja erilaisiin kampanjoihin (kuulokkeet, kotelot, muistikortit, bonukset jne.), koska kilpailu puhelimien valmistajien ja myyjien välillä on erittäin kovaa.
Ergonomia ja helppokäyttöisyys
Puhelimen valmistajien osalta valitse haluamasi valmistajan puhelin, ja jos sinulla ei vielä ole puhelinta, niin kuuntele ystävien ja sukulaisten neuvoja. Tässä tapauksessa hallitset uutuuden nopeasti ja helposti, koska. Lähes jokaisella puhelinmerkillä on omat valikkorakenteensa ja laitteiden päätoiminnallisuutensa erityispiirteensä. Puhelimen tulee istua hyvin käteen ja näytön tulee olla miellyttävä silmille.
Toiminnallisuus
Matkapuhelinten valikoima on hyvin monipuolinen, kuten myös kuluttajien maku. Lähes jokaisessa nykyaikaisessa puhelimessa on ominaisuuksia, jotka ylittävät sen ensisijaisen tarkoituksen soittamisen ja tekstiviestien lähettämisen. Jotkut meistä haluavat käyttää puhelinta musiikin kuunteluun, kuvien ottamiseen, joku ei voi tehdä ilman sisäänrakennettuja sovelluksia asiakirjojen ja sähköpostin katseluun ja muokkaamiseen. Toiset pitävät yksinkertaisista ja toimivista matkapuhelimista ja käyttävät niitä pääasiassa puheluihin tai viestien lähettämiseen. Selvitä siksi tarpeitasi puhelimen lisätoimintoihin ja niiden toteutustasoon (budjettipuhelimen, musiikkipuhelimen, kamerapuhelimen, älypuhelimen, kommunikaattorin perustoiminnot).
Jos etsit puhelinta vain soittamista ja tekstiviestien lähettämistä varten, voit turvallisesti valita halvemmat mallit. On syytä kiinnittää huomiota ominaisuuksiin, kuten kalenteri, järjestäjä, sekuntikello, herätyskello (yleensä ne on sisäänrakennettu jokaiseen uuteen matkapuhelimeen). Viime aikoina myös kahta SIM-korttia tukevat puhelimet ovat tulleet erittäin suosituiksi, koska monet meistä käyttävät useiden matkapuhelinoperaattoreiden palveluita. Jos aiemmin tällaiset puhelimet kuuluivat premium-luokkaan, nyt yhä useammat budjettiluokan mallit saavat tuen kahdelle SIM-kortille.
Jos aiot käyttää puhelinta multimediasoittimena, sellaiset parametrit kuten puhelimen muisti ja muistikorttien tuki, puhelimessa olevien mediatiedostojen järjestämisen ja käytön helppous, kuulokkeiden saatavuus ja laatu sekä mahdollisuus liittää tavalliset kuulokkeet, helppous tiedostojen siirtäminen tietokoneelta laitteen muistiin, mediasoittimen lisätoiminnot (taajuuskorjain, tallennus radiosta).
Valokuville "tien päällä" ja aika ajoin 2 megapikselin kennolla varustettu kamera on aivan riittävä, mutta innokkaat valokuvaajat pitävät tietysti parempana kamerasta, jossa on salama tai jopa kaksi ja erityisiä sovelluksia valokuvalle. ja videoeditointi puhelimessa.
matkapuhelin vai älypuhelin?
Jos käytät puhelinta töissä (puheluita ei lasketa), valintasi on älypuhelin, kommunikaattori tai edistynyt bisnesluokan puhelin, joka tukee toimistosovelluksia, erilaisia viestintästandardeja (erityisesti EDGE ja Wi-fi) , edistynyt synkronointi eri laitteiden kanssa (tietokone, tulostin, verkkolaitteet Internetiin pääsyä ja yritysresursseja varten), nopea, monitoimia tukeva. Muista, että käyttöjärjestelmää käyttävät älypuhelimet vaativat enemmän akun kestoa sekä langattoman yhteyden (Bluetooth, Wi-Fi) ja Internet-yhteyden säännöllistä käyttöä.
Toivomme, että neuvomme auttavat sinua ostamaan hyvän matkapuhelimen.

Miten valitset matkapuhelimen
Miten valitset matkapuhelimen
Miten valitset matkapuhelimen
Miten valitset matkapuhelimen Miten valitset matkapuhelimen Miten valitset matkapuhelimenHome | Articles

June 13, 2024 16:33:10 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting