Sileä jääkaapin seinä

Jos ajattelemme amerikkalaisia side-by-side-jääkaappeja, on parempi asentaa ne sisäänrakennettuna. Eurooppalaisiin jääkaappeihin tutustuessa huomaa, että niiden lämmönvaihdin sijaitsee takaseinässä. Tämän vuoksi tällaista jääkaappia ei voida työntää lähelle seinää. Tässä on noudatettava tiukasti valmistajan suosittelemia ohjeita. Useimmiten tämän seinän ja jääkaapin välisen etäisyyden tulisi vastata 5-8 cm. USA:ssa valmistettu tekniikka olettaa täysin sileän seinän. Valmistetun laitteen lämmönvaihdin sijaitsee alaosassa, "pohjassa". Tämän järjestelyn ansiosta kodinkoneet voidaan siirtää lähelle seinää ja myös rakentaa huonekaluihin. Tällaista järjestelyä ei voida saavuttaa vakiovarusteilla, jotka eivät takaa läheisyyttä.
Tällaisten jääkaappien huolto on nykyään yllättävän yksinkertaista. Mutta ei niin kauan sitten, kolme vuotta sitten, tällaiset laitteet piti huoltaa. Lämmönvaihtimesta oli poistettava kaikki pöly kolmen kuukauden välein. Nykyaikaiset tekniikat mahdollistavat minimaalisen pölynkeräyksen. Tämän vuoksi jääkaapin huolto on minimaalista. Mutta jos huoneessa käytetään lämmitettyjä lattioita, on tarpeen hylätä tällainen jääkaappi, jossa lämmönvaihdin sijaitsee pohjassa. Tässä tapauksessa kompressorin käyttöikä lyhenee. Ja jääkaapin energiankulutus kasvaa.
Side-by-side-jääkaapin käyttöikä on melko pitkä. Kuten tosiasiat osoittavat ja valmistajat ehdottavat, se pystyy toimimaan kunnolla jopa 10-15 vuotta. Ymmärrä, että harvat perinteiset jääkaapit pystyvät palvelemaan kunnolla pitkään. Side-by-side-jääkaappi on tietysti suunniteltu niille, jotka haluavat käyttää tätä tekniikkaa tehokkaammin.
Tämä jääkaappi pystyy toimimaan täydellä kuormituksella korkeissa lämpötiloissa. Ilman lämpötila voi nousta +40 asteeseen, ja jääkaappi ei tunne tätä kuormaa. Mutta joka tapauksessa tämän jääkaapin tärkein ominaisuus on, että suunnittelu ja ongelmaton toiminta on harkittu pienimpään yksityiskohtaan.

Sileä jääkaapin seinä
Sileä jääkaapin seinä
Sileä jääkaapin seinä
Sileä jääkaapin seinä Sileä jääkaapin seinä Sileä jääkaapin seinäHome | Articles

July 24, 2024 00:43:41 +0300 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting