Samsung Galaxy Tab 10.1

Modernien vempaimien fanit olivat hyvin uteliaita tietämään, millainen uusi kymmenen tuuman Samsung Galaxy -tabletti olisi. Ensimmäinen tabletti, jossa on seitsemän tuuman näyttö Galaxy Tab, ei herättänyt suurta innostusta käyttäjissä, vaikka arvostelut olivatkin yleisesti ottaen hyviä. Laitteen hinta oli selvästi ylihinnoiteltu ja näytön koko on pieni.
Tekniset tiedot
Koska kymmenen tuuman tabletit kilpailevat nykyään netbookeille ja osittain kannettaville tietokoneille, kamppailu johtavien laitevalmistajien välillä on avautunut tosissaan. Kuluttajamme on kuitenkin aina erittäin huolissaan toiminnallisuuden lisäksi hinnasta. Kun kallis seitsemän tuuman yhtiö Samsyng tuoda uusi tabletti markkinoille ja valloittaa markkinat on tullut kunnia-asia.
Samsung Galaxy Tab 10.1 on kooltaan pieni: 256,6 mm x 175,3 mm x 9,7 mm, laite painaa hieman alle 600 grammaa. Tällaiselle modernille ja "älykkäälle" vempaimelle se painaa "kuin höyhen". Lisäksi 75 gramman massa ei suosi sen ensimmäistä suoraa kilpailijaa. Hyvä liike, sillä käyttäjät todennäköisesti vaativat pian muovikortin paksuista vempainta.
Näytön resoluutio on vakiona näissä malleissa. Ja tämä on normaalia, kunhan ei ole mitään järkeä pyrkiä aktiivisiin innovatiivisiin päivityksiin. Yleisimmät sovellukset toimivat annetuilla parametreilla, ja "vaativammat" ohjelmat voivat ylikuormittaa laitteen prosessoria liikaa. Näytön katselukulmat ja yleinen kuvanlaatu ovat "tasapainossa", mutta kirkkaassa auringonvalossa kuva hämärtyy. Tämä indikaattori ei kuitenkaan ole erityisen tärkeä. Mutta näytön kiiltävä pinta toimii erinomaisena peilinä tytöille.
Toimiva
Uudessa Samsung Galaxy -tabletissa on erittäin moderni täyttö. Laitteen RAM-muistia on 1 Gt. Laitteen suorituskyvystä vastaa 2-ytiminen prosessori, jonka taajuus on 1 GHz. Liitäntä on varustettu Wi-Fi-yhteydellä, suoralla vaihtoehdolla yhteyden muodostamista muihin laitteisiin. 3 megapikselin kameraa täydentää automaattitarkennus korkealaatuista videota ja valokuvausta varten. Siinä on myös 2 megapikselin kamera video- ja konferenssipuheluita varten. On syytä huomata, että Samsung-tabletti toistaa videota suurella kuvanopeudella. Näin voit katsella elokuvia missä tahansa Full HD -laadussa.
Yleisesti ottaen Samsung Galaxy Tab 10.1 -vempain pystyy melko kilpailemaan vastaavien laitteiden kanssa, ulkonäkö ja sisäinen pehmeä ovat hyvällä tasolla.

Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1Home | Articles

May 20, 2024 21:24:15 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting