ARDO laatu ja luotettavuus

Huolimatta valtavasta määrästä pesukoneiden valmistajia, jotka tällä hetkellä taistelevat kotimaisen kuluttajan "kädestä ja sydämestä", Ardo-merkkiset laitteet erottuvat edelleen koko pesukoneiden joukosta. Se rakastui kotimaisiin kuluttajiin yksinkertaisuudestaan ja käyttöolosuhteiden vaatimattomuudestaan sekä poikkeuksellisesta luotettavuudestaan, joka on harvinaista jopa korkeimman hintaluokan autoissa. Tämä oli mahdollista tiukimman laadunvalvonnan ansiosta, jonka ansiosta viallisilla tuotteilla ei yksinkertaisesti ole mahdollisuutta poistua tuotantoalueelta.
Kaikki ARDO-laitteet valmistetaan vain Italian tehtailla, joissa jokaista tuotantovaihetta seurataan tarkasti, minkä jälkeen valmiit tuotteet testataan tiukasti käyttötilassa. Voit ostaa hyviä kodinkoneita suoraan varastosta ja saada merkittävän alennuksen.
Tuotteiden laatu ja prosessiautomaatio ovat ominaisia kaikille tuotannon vaiheille. Aihioiden kokoamisen ja hitsauksen jälkeen ennen lopullista maalausta rungot käsitellään kaforeesilla. Tämä käsittely takaa metallin luotettavan suojan korroosiota vastaan. Säiliöt on valmistettu kahdesta tyypistä: emaloidusta teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä. Ensimmäisen tyypin säiliöt poltetaan 800 asteen lämpötilassa, mikä takaa niille suojan korroosiolta ja lisää pesukoneen luotettavuutta. ARDO-pesukoneiden ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt tunnetaan korkeasta kestävyydestään.
Erityistä huomiota kiinnitetään ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tynnyrien tuotantoprosessiin. Niiden valmistuksessa on noudatettava suurta tarkkuutta ja käsittelyn perusteellisuutta, koska ne ovat pääelementti, joka varmistaa korkealaatuisen pesun. Seitsemällä kokoonpanolinjalla, jotka takaavat tuotannon joustavuuden ja nopean vaihdon uusiin malleihin, Antonio Merloni valmistaa täydellisen tuotevalikoiman erilaisiin asiakkaiden tarpeisiin.
Visuaalinen ja elektroninen ohjaus eliminoi ulkoisten ja sisäisten vikojen esiintymisen. Kun Ardo-pesukoneet on tarkastettu erityisellä telineellä, vesivuodon mahdollisuus on täysin poissuljettu. Ennen toimitusta useita pesukoneita erästä tarkastetaan satunnaisesti laboratoriossa työn tehokkuuden ja tuotteiden laatutason tarkistamiseksi. Luotettavuustestaukset suoritetaan laboratoriossa - useat pesujaksot ja mekaaniset rasitukset simuloivat erilaisia työskentelyolosuhteita.Prototyyppilaboratoriossa testataan uusia malleja ja tarkastetaan, että komponentit ovat materiaalien ominaisuuksien mukaisia. Kaikki jääkaapit ja pakastimet ovat tietokoneohjattuja. Viisitoista ilmastokammiota luovat erilaisia ympäristöolosuhteita. Melutasoa säädellään akustisissa kammioissa. Myös toimittajilta tulevat komponentit on tarkistettava. Yhtiön tavoitteena ja toimintana on viime vuosina ollut suunnitella ja toteuttaa investointeja, joilla pystytään vastustamaan kilpailua Euroopan tasolla.
Tavaroiden laadun vahvistavat kansainväliset sertifikaatit, mukaan lukien ISO 9001. ARDO-tuotteet on sertifioitu Venäjällä, niille on myönnetty Rostest-merkin käyttöoikeus. Samalla laatu yhdistyy onnistuneesti jääkaappien, pesukoneiden, astianpesukoneiden ja liesituulettimien hintaan.

ARDO laatu ja luotettavuus
ARDO laatu ja luotettavuus
ARDO laatu ja luotettavuus
ARDO laatu ja luotettavuus ARDO laatu ja luotettavuus ARDO laatu ja luotettavuusHome | Articles

April 19, 2024 03:14:16 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting