Mitä etuja Vyatka-automaattisella pesukoneella on

Vyatka-automaattipesukone saa virtansa kylmän ja kuuman veden syöttöverkoista, se on suunniteltu automaattiseen pesuun, kaikkien tuotteiden huuhteluun ja puristamiseen erityyppisistä kankaista. Pesukoneessa on pestyt liinavaatteet edestä. VYATKA-AUTOMAT-koneista suunnitellaan kolmen muunnelman tuotantoa:
• 12 työohjelmaa: 6 paksuille kankaille ja 6 ohuille kankaille;
• 14 työohjelmaa: 7 paksuille kankaille ja 7 kevyille kankaille;
• 16 tehdasohjelmalla: 8 paksuille kankaille ja 8 ohuille ja puuvillakankaille.
Vyatka-automaattipesukone tarjoaa välittömän pesutilan valinnan tarvittavalla ohjelmalla käyttämällä synteettisiä pesuaineita (LOTOS-automaattiset jauheet, ERA automaattisille koneille jne.).
Ohjelmat asetetaan ohjaussäätimellä ja erikoispainikkeilla, jotka sijaitsevat koneen etupaneelissa. Vyatka on suojattu kerätyn veden ylivuodolta. Kone on varustettu hydraulisuodattimella, joka varmistaa suurten vieraiden esineiden viivästymisen. Tämän suodattimen kannen liitos koneen runkoon on hermeettisesti suljettu ja kestää valtavan 9,4 kPa:n paineen.
Koneen suunnittelussa on täydellinen nesteen tyhjennys styreenisäiliöstä: hydraulijärjestelmän sallittu jäännösvesi on noin 500 ml.
Kaikki pesu-, huuhtelu- ja linkousprosessit sekä pesuliuosten ohjelmien ja lämpötilan säätö suoritetaan täysin automaattisesti. Pyykin ja pesuaineiden lataaminen, ohjelman asettaminen, koneen käynnistäminen ja puhtaan pyykin purkaminen pesun jälkeen tehdään vain manuaalisesti.
Koneen runko on valmistettu korkealaatuisesta teräslevystä ja se koostuu meistetyistä komponenteista, jotka on yhdistetty toisiinsa laserhitsauksella. Kotelon yläosa on suljettu kannella, joka on kiinnitetty ruuveilla. Koneen runko on maalattu valkoiseksi. Kotelon sisällä on rumpukäyttöisellä sähkömoottorilla varustettu säiliö. Säiliö on ripustettu kahdelle suurelle sylinterimäiselle jouselle, ne on kiinnitetty päälaakerirungon pysäyttimiin. Pesuliuoksen lämmitys ja lämpötilan säätö tapahtuu sähkölämmittimellä ja lämpötila-antureilla-releillä.

Mitä etuja Vyatka-automaattisella pesukoneella on
Mitä etuja Vyatka-automaattisella pesukoneella on
Mitä etuja Vyatka-automaattisella pesukoneella on
Mitä etuja Vyatka-automaattisella pesukoneella on Mitä etuja Vyatka-automaattisella pesukoneella on Mitä etuja Vyatka-automaattisella pesukoneella onHome | Articles

June 24, 2024 12:01:53 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting