Uusi iPad 2 64gb valkoinen

Apple yllättää ja ilahduttaa meitä iloisesti lukuisilla ja laadukkailla tuotteillaan, jotka käyttävät aktiivisesti edistyksellistä teknologiaa.
Tarkkaa huomiota kiinnitettiin keväällä 2011 myyntiin tulleeseen iPad 2 64GB White -malliin, jossa tablet-tietokone säilytti kaikki ensimmäisten sukupolvien edut, mutta samalla kehittäjät panostivat siihen uutta kehitystä. myös käyttöliittymän päivitys. Uudessa mallissa on moderni ja tyylikäs muotoilu, lumivalkoinen väri, sitä on parannettu, ja itse kotelo on erittäin kevyt ja ohut, mikä on erittäin miellyttävä pitää.Tabletissa on kaksi kameraa, joilla voit ottaa valokuvia ja videoita, mikä on erittäin kätevää. Apple iPad 2 64GB White on varustettu tehokkaalla 2-ytimisellä prosessorilla. HDMI-aseman avulla sitä voidaan käyttää sekä tietokoneena että televisiona, kun taas tabletin suorituskyky ei ole heikentynyt, vaan pikemminkin parantunut. Tabletin energian kantajana on litiumakku, jonka kapasiteetti on 25 wattia tunnissa, 10 käyttötunnilla, lataus tapahtuu verkkokaapelilla sovittimella ja USB:n kautta tietokoneelta. Turvallinen käyttölämpötila, 0-35°C, kosteus 5-95%.
Kuten aina, Apple ei ole unohtanut ympäristönsuojelua, tämä malli ei ole poikkeus, mikä vähentää sen negatiivista vaikutusta, runko on valmistettu alumiinista ja lasista, jotka ovat kierrätettäviä, LED-näyttö ei sisällä elohopeaa ja arseenia,
ei myöskään sisällä bromattuja palonestoaineita.
iPad 2 64GB Wi-Fi 3G tukee yli 40 kieltä ja yli 20 sanastoa, erittäin suurta fonttia, valkoista mustalla, VoiceOver-käyttöliittymää jne.
Ohutisuudestaan huolimatta laite toimii itsenäisesti yhtä aikaa. Hyvällä kuormalla varustettu tabletti kesti vähintään 11 tuntia. Voit katsoa elokuvia yhtäjaksoisesti jopa 6 tuntia, ja tuotteen ääni on aivan täydellinen.
Tablettitietokone on todella korvaamaton asia nykyaikaisen ihmisen elämässä. Loppujen lopuksi nyt jopa tavaroiden osto tapahtuu verkossa. Haluatko ostaa urheilukengät? Etsi Internetistä virallinen adidas-verkkokauppa, joka toimitetaan koko Venäjälle, tee tilaus ja kokeile hetken kuluttua uusia tennareita.

Uusi iPad 2 64gb valkoinen
Uusi iPad 2 64gb valkoinen
Uusi iPad 2 64gb valkoinen
Uusi iPad 2 64gb valkoinen Uusi iPad 2 64gb valkoinen Uusi iPad 2 64gb valkoinenHome | Articles

May 23, 2024 00:52:29 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting