Mikä tekee parhaista LCD-televisioista

EISA 2010 -kilpailun tuomaristo tunnusti parhaat LCD-televisiot, ja juuri tämä on Philips 9000 Full HD 3D Ready LED -televisio. Tämä paras televisio maksaa noin 2 100 dollaria, se parantaa yleistä katselukokemusta, ja sen prosessori tarjoaa erinomaisen selkeyden ja laadun. Bright Pro -tekniikka tarjoaa kirkkaat värit ja kontrastin parhaiden LCD-televisioiden näytölle, selkeän lähetyksen kohteen liikkuessa, Perfect Natural Motion näytöllä, Internet-yhteyden Net TV:llä ja Wi-Fi:llä. Ja tämä on valtava plus, koska voit ostaa tarvittavat tavarat poistumatta kotoa käyttämällä www.techhome.ru-verkkokauppaa. Televisiossa on myös 30 W:n ääni, Incredible Surround -tekniikka, joka luo tunnelman, 1080p 3D -tuki, DLNA-tuki ja Wi-Fi MediaConnect. Parhaissa LCD-televisioissa on myös lukituksen esto, lapsirajoitettu katselu, kontrastijärjestelmä, taustavalon sovitus, automaattinen AVL-äänenvoimakkuuden valinta, TV-opas, tekstitys. Ambilight Spectra 3:n ansiosta näillä parhailla LCD-televisioilla on uusi ja ainutlaatuinen kokemus. Philipsin teknologiat suurentavat itse näytön, kun se heijastetaan television takana olevalle seinälle, välkkyen kolmelta sivulta, kirkkautta ja värejä ohjataan Ambilightilla, mikä luo mukaansatempaavan vaikutelman. Parhaiden Ambilight Spectralla varustettujen LCD-televisioiden ansiosta elokuvat heräävät todella henkiin, Perfect Pixel HD Engine antaa puhtaan ja terävän kuvan, kaikki pikselit käsitellään korkealaatuisen kuvan saamiseksi.
Paras LCD-televisio havaitsee kaikki kohinat ja vääristymät ja eliminoi ne, 1920 x 1080p:n näytön tarkkuus antaa upean kuvan. Parhaiden LCD-televisioiden avulla kuvan ainutlaatuinen realistisuus on mahdollista, mikä tahansa televisio on valmis katseltavaksi BluRay-liitännällä, IR-lähettimellä ja 3D-laseilla. Jopa parhailla LCD-televisioilla on myös mahdollista säästää energiaa, Net TV Wi-Fi:llä mahdollistaa Internetin toimimisen televisiossa, superäänen ja mukaansatempaavan elokuvat ovat mahdollisia, ja tarjolla on myös erittäin sileitä elokuvia. Net TV:ssä on laaja valikoima palveluita, uutisia, elokuvia ja kuvia TV-ruudulla, tätä varten sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys ethernetin kautta ja valita kaikki tarvittava kaukosäätimellä.

Mikä tekee parhaista LCD-televisioista
Mikä tekee parhaista LCD-televisioista
Mikä tekee parhaista LCD-televisioista
Mikä tekee parhaista LCD-televisioista Mikä tekee parhaista LCD-televisioista Mikä tekee parhaista LCD-televisioistaHome | Articles

June 15, 2024 03:56:25 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting