Mile koelkasten met een uniek design van een Duitse fabrikant

In 2008 bracht Miele naar het "oordeel" van zijn klanten een nieuwe familie van solo-koelkasten K10000. Mile vriezers en koelkasten van deze serie verrukken met verbeterde functionaliteit met een rijke keuze aan extra opties en verbeterd ontwerp. Als we zeggen “koelkasten van Mile”, bedoelen we dus niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook de bijbehorende slimme inhoud.
Van de intellectuele "vulling" kunnen we onderscheiden: DynaCool operationele koelsystemen, waarmee u snel een indrukwekkende hoeveelheid proviand kunt koelen; ergonomische PerfectFresh-kamers die groente- en fruitvoorraden twee keer zo lang bewaren als standaard koelvakken; een interne ijsgenerator die in 60 minuten meer dan 1 kg ijzige versheid kan leveren aan de eigenaar van de Mila-koelkast; een speciale Soft Close-sluiter die de goede pasvorm van de koelkastdeur regelt; "slim" display dat het temperatuurregime van de werkkamer regelt, enz.
Perfectie in elk detail - dit gaat over de Mile-koelkast. DynaCool verlaagt bijvoorbeeld niet alleen de temperatuur van beladen producten snel, maar handhaaft ook dezelfde temperatuurcurve in de gehele binnenruimte van het koelgedeelte. De opnieuw ontworpen PerfectFresh-lades zijn eenvoudig in hun geheel uit te trekken, mogelijk gemaakt door de introductie van telescopische rails in het ontwerp van de K10000-modellen. Het ingebouwde display "toont" de eigenaar van de Mila-koelkast niet alleen de cijfers in graden Celsius, maar helpt ook bij het bepalen van de tijd om het ActiveAirClean-koolstoffilter te vervangen, dat verantwoordelijk is voor het elimineren van "extra" aroma's in de kamer.
Van ongebruikelijke designoplossingen: de nieuwe Mile-koelkasten zullen u aangenaam verrassen met VarioBord-planken die zich direct aan de deur van de "koelkast" bevinden. De opvallende esthetiek van de metalen frames, in combinatie met de doorzichtige kunststof vakken, zijn meteen een blikvanger. En de koper begrijpt het meteen: een koelkast van Miele is modern, handig en betrouwbaar!
De ontwikkelaars van Miele zijn niet vergeten om voor het milieu te zorgen. Alle koelkasten uit de K10000-serie worden gekenmerkt door zuinige energieverbruiksklassen: A+++, A++ en A. De nieuwste modellen koelkasten van Mile A+++ verbruiken iets meer dan 6 kWh per dag. Maar zelfs 7 jaar geleden had de "vriezer" -kamer van een vergelijkbare koelkast met een inhoud van 150 liter 9,6 kW / h nodig. Over het algemeen is de vooruitgang duidelijk en de K10000-serie is een goede oplossing voor zuinige eigenaren! Veel winkelplezier!

Mile koelkasten met een uniek design van een Duitse fabrikant
Mile koelkasten met een uniek design van een Duitse fabrikant
Mile koelkasten met een uniek design van een Duitse fabrikant
Mile koelkasten met een uniek design van een Duitse fabrikant Mile koelkasten met een uniek design van een Duitse fabrikant Mile koelkasten met een uniek design van een Duitse fabrikantHome | Articles

June 13, 2024 20:08:22 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting