Koelkast op internet

Electrolux heeft zijn nieuwe koelkast gemaakt. Screenfridge is nu uitgerust met de nieuwste technologie. Het kan verbonden zijn met internet. Maar aan de andere kant kan dit voordeel van de koelkast zich ontwikkelen tot zijn negatieve kwaliteit. Het kan ook een doelwit worden voor hackers, net als zijn tegenhanger - een personal computer. De fabrikant garandeert de eigenaar alle garanties. Maar ze kunnen worden geannuleerd als de eigenaar van de koelkast dubieuze sites bezoekt. Dit model zou binnenkort in de verkoop moeten gaan. Met dit werkelijk unieke model kunt u op internet werken en de nodige berichten verzenden. Hiervoor heeft de koelkast een aanraakscherm.
De fabrikant legt alle garantieverplichtingen bij de eigenaar. Als de eigenaar van dit apparaat bijvoorbeeld onafhankelijk verschillende dubieuze brieven opent, is de koelkast mogelijk besmet met virussen. Deze gevolgen zullen leiden tot schendingen die zullen optreden bij de werking van de koelkast. Dit heeft allereerst invloed op de klimaatregeling, die zich in de koelkast bevindt. Als de koelkast geïnfecteerd raakt met een virus, is de fabrikant niet verantwoordelijk voor alle noodzakelijke garanties.
Maar zoals elke fabrikant begon Electrolux na te denken over hoe de koelkast kon worden uitgerust met een programma dat virussen zou bestrijden die erin binnendringen. Met enkele bedrijven zijn hierover al onderhandelingen gestart. Zoals op dit moment bekend is, bevindt Doctor Web Fridge Edition zich momenteel in de laatste testfase. Na het testen kan het voltooide programma worden gedownload door alle eigenaren van Screenfridge-koelkasten van Eloectrolux.

Koelkast op internet
Koelkast op internet
Koelkast op internet
Koelkast op internet Koelkast op internet Koelkast op internetHome | Articles

May 28, 2024 02:20:48 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting