Afmetingen koelkast

Huishoudelijke apparaten zijn een integraal onderdeel van ons leven. Van hoe we het correct kiezen, zullen de levensduur en ons comfortabele gevoel bij het bezit van deze apparatuur afhangen. De koelkast is een van de belangrijkste apparaten in ons huis. Voordat u een keuze maakt, moet u alle subtiliteiten van uw thuisassistent kennen. In eerste instantie is het noodzakelijk om de afmetingen en volumes te bepalen. Op basis van deze functie kunnen alle koelkasten in vier groepen worden verdeeld. 1. Kleine, maar ook vrij compacte koelkasten. Deze koelkast kan smal en laag zijn. Meestal in zo'n koelkast, als er een vriezer is, dan bevindt deze zich in het bovenste gedeelte. Als we rekening houden met de externe afmetingen van dergelijke koelkasten, kunnen deze variƫren. Van 85 cm tot 160 cm kan de hoogte zijn. De breedte van deze kleine koelkast is 55 cm, de standaard diepte is 60 cm.
2. Europese koelkasten. De breedte en diepte van dergelijke koelkasten is 60 * 60 cm, maar de hoogte kan 170-205 cm zijn Als we kijken naar de producten van Europese fabrikanten, kunnen we zien dat dergelijke koelkasten het grootste deel van de productie uitmaken. Hierdoor begon de consument deze koelkast met een vergelijkbare naam te noemen. De vriezer van zo'n thuisassistent bevindt zich meestal in het onderste gedeelte.
3. De koelkast is niet hoog, maar breed en diep. Onder de mensen is er ook een tweede naam voor zo'n koelkast "Aziatisch". Deze koelkast heeft meestal een vriezer in het bovenste gedeelte. De grotere afmetingen in breedte en diepte maken het mogelijk om voldoende grote volumes te hebben, ondanks het feit dat de koelkast naar buiten toe lage prestaties levert. De breedte van zo'n koelkast kan 80 cm zijn, met deze breedte wordt de hoogte van de koelkast 170 cm.
4. Dubbelzijdige koelkast (Side-by-Side). De vriezer van zo'n koelkast heeft een zijopstelling. Zo'n koelkast heeft een hoogte van ongeveer 180 cm, de diepte kan variƫren van 60 tot 80 cm, de breedte van zo'n exemplaar bereikt 100 cm.
Bij het kiezen van een koelkast is het noodzakelijk om nauwkeurig de ruimte weer te geven waar deze zal worden geplaatst. Hier moet niet alleen rekening worden gehouden met de plaats van de koelkast, maar ook met de ruimte die er omheen zal zijn. Het is absoluut noodzakelijk om te verwachten dat de deur van de koelkast opengaat. Zal er toegang zijn tot andere items.

Afmetingen koelkast
Afmetingen koelkast
Afmetingen koelkast
Afmetingen koelkast Afmetingen koelkast Afmetingen koelkastHome | Articles

July 14, 2024 17:53:06 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting