Briljante Electrolux

In 2010 stelde Yuri Dmitriev een nieuw concept voor Electrolux voor - de koelkast van de toekomstige Bio Robot koelkast.
Deze "Electrolux" zal een biopolymeergel bevatten, die wordt gekoeld door luminescentie en de producten omhult met zijn massa. De gel behoudt zijn oorspronkelijke kwaliteit en de luchtloze ruimte van de koelkast zal hem hierbij helpen. Zo'n unit heeft geen energiebron nodig, aangezien de energie voor koeling uit de omgeving komt.
Alle producten worden in een soort amorfe actieve massa geplaatst, die veel minder ruimte in beslag neemt dan welke koelkast dan ook die tegenwoordig bestaat. Producten kunnen in elke richting worden geplaatst: onder, boven, horizontaal, verticaal.
Dit idee is natuurlijk te fantastisch, maar het is ook buitengewoon mooi. Design, kleur, prestaties fascineren nu eenmaal verfijnde tijdgenoten. En het is heel goed mogelijk dat onze keukens zich over een paar jaar zullen bevrijden van omvangrijke voorgangers en hun ontwerp zullen versieren met zo'n biorobot.
De kosten zullen blijkbaar ook op het randje van fantasie staan. Maar voor elk plezier, zoals ze zeggen, moet je betalen.
Als koelkastfabrikanten besloten om iets fundamenteel anders te creƫren dan de vorige technologie, dan is er geen trend in de lijn van verwarmingstoestellen. De belangrijkste taak van de verwarming is om de gewenste temperatuur in de kamer te handhaven. En dit kan worden gedaan zonder het gebruik van zulke mooie dingen als gel. Het belangrijkste is dat de kamer warm moet zijn.

Briljante Electrolux
Briljante Electrolux
Briljante Electrolux
Briljante Electrolux Briljante Electrolux Briljante ElectroluxHome | Articles

May 21, 2024 10:00:16 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting