Chinese tabletten

Het is 2 jaar geleden dat de eerste van dergelijke in China gemaakte gadgets op onze markt kwamen. Voor de hand liggende vooruitgang is duidelijk: dit zijn niet langer die buggy en trage stukken ijzer, maar hoogwaardige apparaten met garantie en goede prestaties. Bovendien zijn ze gewoon onvervangbaar geworden in het leven van een moderne persoon. Eind 2011 stopten Chinese bedrijven met het kopiëren van bekende merken en begonnen ze hun eigen ontwikkelingen te introduceren in het ontwerp en de software van gadgets. Anno 2012 zijn dit al volwaardige kwalitatief hoogwaardige tablets die kunnen wedijveren met duurdere en bekende modellen.
Hoe kies je een Chinese tablet?
Er zijn veel fabrikanten op de markt. Als bekende en status-dure merken op ieders lippen liggen, dan kent niemand de namen van Chinese bedrijven echt. In dit geval is het de moeite waard om informatie op internet te zoeken. In China zijn merken bekend bij de consument. Het is natuurlijk niet nodig om risico's te nemen door een Chinese ipad zonder naam aan te schaffen bij NoName.
Voordat u koopt, moet u beslissen welke functies u nodig heeft. Het is duidelijk dat je alles tegelijk wilt, maar dan is het de moeite waard om een grote hoeveelheid voor te bereiden. En voor dit geld kun je al een gadget van een ander niveau kopen. Daarom moet je het voor $ 80 doen met een toestel met een resistief scherm en zonder multi-touch.
Paradoxaal genoeg, nadat de consument de nieuwe superpad goed heeft gewaardeerd, verschijnen de "tweeling" onmiddellijk op de markt. Chinese fabrikanten vervalsen hun eigen concurrenten. Per ongeluk een product van slechte kwaliteit kopen is heel gemakkelijk. Daarom advies: Chinese tablets koop je het beste bij vertrouwde leveranciers.
De laatste dagen is het in de mode om de kleur van een gadget te kiezen die overeenkomt met de kleur van een kledingstuk. U kunt bijvoorbeeld comfortabele zomersandalen en -schoenen kiezen in de online winkel en vervolgens een nieuwe tablet in nieuwe schoenen gaan kopen.
Prijs en kenmerken
Goede apparaten kosten ongeveer $ 140, zeer goede apparaten kosten ongeveer $ 250. Meestal is deze prijs inclusief verzendkosten. Gadgets zijn uitgerust met vrij krachtige processors, de videokaart maakt het mogelijk om plezier te hebben met zowel eenvoudige games als complexe strategieën. Met Soft kunt u eenvoudig verbinding maken met lokale netwerken en internet. Er is ook een Wi-Fi-functie, een 2 MP-camera, een koptelefoonaansluiting. Wat het RAM-geheugen betreft, is de Chinese iPad natuurlijk aanzienlijk inferieur aan vergelijkbare apparaten van bekende merken. Het is echter heel goed mogelijk om voor sommige modellen goede softwareprestaties te vinden.
Moderne Chinese tablets zijn veel competitiever geworden dan een paar jaar geleden. Daarom kunnen fans van bekende dure merkmodellen die geen vertrouwen hebben in apparaten van Chinese makelij snel van gedachten veranderen.

Chinese tabletten
Chinese tabletten
Chinese tabletten
Chinese tabletten Chinese tabletten Chinese tablettenHome | Articles

May 26, 2024 21:34:29 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting