LG-suorakäyttöiset pesukoneet

Mitkä ovat pesukoneiden tärkeimmät haitat? Melu ja ominaisvärinä toistuvat pesuprosessin aikana. LG on tuonut markkinoille ja myynyt pesukoneita, jotka käyttävät suoravetotekniikkaa korjatakseen nämä puutteet.
Tällaisten pesukoneiden laitteen periaate on melko yksinkertainen. Alkuperäisen idean ansiosta kiinnittää moottori suoraan pyykkirumpuun, sähkömoottori siirtää vääntömomenttinsa suoraan pyykkialtaaseen. Suoravetomallissa ei ole harjoja eikä voimansiirtohihnaa, joten käynnissä oleva kone tuottaa paljon vähemmän melua. Moottorin ja rummun pyörimisakselien yhteensopivuuden vuoksi tärinätaso laskee lähes nollaan.
Suoravetoisissa pesukoneissa pyykkialtaan uusi muotoilu on otettu käyttöön. Rummun pinnan kohokuviointi on syventynyt. Rummun reikiä pienennetään, jotta vaatteet vaurioituvat vähemmän pesuprosessin aikana. Uuden rumpurakenteen avulla on mahdollista lisätä pesumäärää ja vähentää pyykkikankaiden negatiivista mekaanista vaikutusta linkousjakson aikana.
LG valmistaa suoravetoisia pesukoneita. Mallit alkavat yksinkertaisimmista laitteista ja päättyvät toiminnallisesti monipuolisimpiin.

LG-suorakäyttöiset pesukoneet
LG-suorakäyttöiset pesukoneet
LG-suorakäyttöiset pesukoneet
LG-suorakäyttöiset pesukoneet LG-suorakäyttöiset pesukoneet LG-suorakäyttöiset pesukoneetHome | Articles

April 12, 2024 17:27:10 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting