Kuinka valita tablettitietokone?

Henkilökohtaiset tietokoneet, kannettavat tietokoneet, matkapuhelimet - kaikki nämä laitteet loistivat ulkonäöllään, koska ne muuttivat ikuisesti ihmisen käsityksen modernista teknologiasta ja sen ominaisuuksista. Mutta kaikki tämä kalpenee äskettäin ilmestyneiden tablettien edessä, jotka lopulta valloittivat kaikki nykyaikaisten laitteiden ystävien unelmat ja ajatukset. Viime aikoihin asti tablettimalleja oli vain pari tusinaa, kun taas nykyään niitä on yli tuhat. Tällaisessa lajikkeessa ei ole yllättävää hämmentyä jopa kokenut tekninen asiantuntija, puhumattakaan yksinkertaisesta ostajasta. Mitä siis kannattaa ottaa huomioon tablettia ostaessa? Jos haluat tietää tämän, sinun tulee lukea tämä artikkeli!
Tabletit sisältävät:
E-kirjat, tämä tabletti saa yhä enemmän yleisöä. E-kirjan edut ovat monia. Tavallisiin kirjoihin verrattuna se vie vähän tilaa, siinä on erittäin suuri muisti, monissa e-kirjoissa on soitintoiminto. Se sopii erittäin hyvin vieraita kieliä opiskeleville. Puhutaanpa nyt hieman teknisistä ominaisuuksista. Monet ihmiset ajattelevat, että e-kirjan näytön pitäisi olla suuri, mutta tämä ei ole täysin totta. Pääasia on hyvä näytön tarkkuus. Lukemisen helpottamiseksi diagonaalin tulee olla 5,6 tuumaa ja resoluution 320 * 460 pikseliä. Kun valitset e-kirjaa, kiinnitä huomiota myös näytön kanteen; sen tulee olla häikäisemätön ja sillä on hyvä katselukulma. Kun valitset kirjaa, muista pitää sitä käsissäsi, kytke se päälle, katso, onko sinun mukava lukea sitä, katso asetuksia, sopiiko kaikki sinulle. Älä jahda tuotemerkkejä, ne usein ylihinnoittelevat, tämä koskee myös venäläisiä kauppoja. Hinnat vaihtelevat 1800 - 15000 ruplaa.
Tablet-henkilökohtainen tietokone on yksi kosketusnäytöllisten kannettavien tietokoneiden lajikkeista, sellaisilla tableteilla on täydellinen yhteensopivuus IBM PC -tietokoneiden kanssa ja täydellinen käyttöjärjestelmä. Käyttöjärjestelmänä käytetään enimmäkseen Windows-, Linux-, Apple Mac OS X -järjestelmiä, jotka sopivat ihmisille, jotka haluavat aina pitää yhteyttä ja pysyä ajan tasalla. Diagonaali on 6-11,6 tuumaa. Prosessorin taajuus 1 GHz - 800 MHz, RAM 1 Gt - 512 Mt, pysyvä muisti 4 Gt - 64 Gt, 3G-modeemi voi olla sisäänrakennettu tai puuttuu. Kun ostat tablet-tietokoneen, muista tutustua siihen hieman kaupassa: tue sitä käsissäsi, käynnistä se, siirry asetuksiin.
Internet-tabletti yhdistää kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen ominaisuudet, ne voidaan yhdistää Internetiin jatkuvasti 3G- ja Wi-Fi-järjestelmien kautta, sitä on erittäin kätevä käyttää kaikenlaisten sivustojen ja sivujen katseluun, kosketusnäytön avulla voit ohjata tablettia yhdellä sormen kosketuksella. Ero Internet-tabletin ja taulutietokoneen välillä: Ensinnäkin tämä on hinta, se vaihtelee 4 500 - 15 000 ruplaa; toiseksi langaton internetyhteys; kolmanneksi se toimii erittäin pitkään ilman latausta; se ei ole hakkerihyökkäysten kohteena.
Kuinka valita tabletti?
Näyttötekniikkaa on 2 tyyppiä: resistiivinen ja kapasitiivinen.
Resistiivinen näyttö on nestekidepaneelista koostuva näyttö. Sen päälle on asetettu kaksi läpinäkyvää levyä, jotka on erotettu toisistaan eristeellä. Tällaisen näytön etuja ovat: halpa verrattuna muihin materiaaleihin, korkea näytön herkkyys ja kyky ohjata näyttöä millä tahansa esineellä.
Tekniikan haitat: riittämätön valonläpäisy, jonka seurauksena joudut käyttämään lisävalaistusta, ja myös tällaiset näytöt kuluvat nopeasti.
Kapasitiivinen näyttö - kosketusnäyttö, lasipaneeli, johon levitetään resistiivistä materiaalia ohuena kerroksena. Paneelin kulmiin asennetaan elektrodit, jotka syöttävät pienjännitteisen vaihtojännitteen johtavaan kerrokseen.
Tällaisen näytön haittana on, että sen on ostettava erityinen kynä.
Kiinnitä erityistä huomiota kiinalaisiin valmistajiin, heillä on erittäin hyviä ja laadukkaita malleja, vaikka niillä on yksi pieni haittapuoli. Monissa malleissa ääninäppäin uppoaa, joskus itse ääni epäonnistuu, mutta jos kuuntelet kuulokkeilla, kuulet kaiken hyvin, kuvanlaadun osalta se on vain erinomainen. Ja vielä yksi pieni "kiinalaisten" temppu, jotta voit käsitellä ohjeita, sinun on tutkittava Internetiä, koska oheisissa ohjeissa ei ole sanaa venäjäksi.
Ja vielä yksi neuvo, ennen kuin ostat tabletin, mene useisiin liikkeisiin, keskustele myyjien kanssa, anna heidän selittää sinulle kaikki yksityiskohtaisesti, kertoa ja näyttää sinulle. Ja mikä tärkeintä, kävele Internetissä, täältä et löydä vain kaikkea sinua kiinnostavaa tietoa (sekä positiivisilla että negatiivisilla arvosteluilla), vaan myös ostaa tabletin halvemmalla. Onnellisia ostoksia.

Kuinka valita tablettitietokone?
Kuinka valita tablettitietokone?
Kuinka valita tablettitietokone?
Kuinka valita tablettitietokone? Kuinka valita tablettitietokone? Kuinka valita tablettitietokone?Home | Articles

June 13, 2024 16:51:22 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting