Tehokas robotti-imuri Karcher eri tarkoituksiin

Haluatko valita kunnollisen pölynimurin. Karcher-robotti-imuri on Rainbow-pölynimurin analogi normaalihintaan.
Plussat:
- korkea puhdistustaso, jota ei voida saavuttaa muilla menetelmillä
- monia hyödyllisiä lisäyksiä, kuten huoneen ilman puhdistaminen, sen käyttö kompressorina jne. (on Allergologian instituutin todistus)
- pölynimuri + ilmanpuhdistin vie vähän tilaa.
- on vedensuodatin
Miinuksista:
- erittäin meluisa, alle 80 dB.
- hinta, vaikkakin alhaisempi kuin analogien, on silti erittäin merkittävä
Karcher-robotti-imuri on tällä hetkellä uusinta tekniikkaa. Siinä ei ole lainkaan suodattimia ja pölypusseja. Sähkövatkain on todella tehokas, tärinää tuntuu parin senttimetrin päässä siitä. Matto ja pehmustetut huonekalut puhdistavat täydellisesti, puhdistuksen jälkeen jopa väri muuttuu raikkammaksi. Ilma on myös raikas ja kostea. Letkun voi laittaa puhaltamaan, mikä on todella siistiä - puhaltaa pölyt pois tietokoneesta/TV:stä/kaikenlaisista kulmista, murtaudu pesualtaan tukoksen läpi tai laita suihkupullo päälle. Erityisesti allergikoille HEPA on saatavilla myymälästä! Periaatteessa ei vain allergikoille, vaan myös kaikille, jotka eivät halua hengittää pölyä.
Imutehon havainnollistamiseksi kuvailen Karcher-demopuhdistusta.
1 osa - kuivaa sähköharjalla. Tämän seurauksena harjan varressa ei ollut melkein mitään, ei kiertyneitä hiuksia jne. Siksi imuteho riittää poistamaan kaiken tämän akselilta.
Osa 2 on märkäpuhdistus. Päävaihtoehto on ohjata suutin hitaasti itseäsi kohti painamalla ruiskupainiketta. Liuos syötetään maton sisään ja imeytyy välittömästi takaisin. Suuttimessa - "jo kiehuu". Jäljelle jää kaistale märkää mattoa.
Lisävaihtoehto - erittäin saastunutta paikkaa kaadetaan runsaasti sinun nostamastasi suuttimesta ja odotamme sen imeytymistä ja puhdistumista. Kerää liuosta hetken kuluttua suuttimella, kunnes kupliminen lakkaa suuttimesta.
Matto kuivui kaikkialla suunnilleen samassa ajassa (~3 tuntia).
Visuaalisen esittelyn jälkeen tajusin, että pölynimuri on aito normaalihintaan. Olen edelleen vaikutuksen alaisena. Jos haluat laatua, ota Karcher-robotti-imuri.

Tehokas robotti-imuri Karcher eri tarkoituksiin
Tehokas robotti-imuri Karcher eri tarkoituksiin
Tehokas robotti-imuri Karcher eri tarkoituksiin
Tehokas robotti-imuri Karcher eri tarkoituksiin Tehokas robotti-imuri Karcher eri tarkoituksiin Tehokas robotti-imuri Karcher eri tarkoituksiinHome | Articles

May 22, 2024 20:40:40 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting