Moderni ja tehokas sykloniimuri

Pölynimureita on erilaisia, mutta ne kaikki on suunniteltu yhtä asiaa varten, tekemään kodistamme puhtaan. On niitä, jotka tekevät hyvää työtä ja ovat edullisia, ja on niitä, joiden hinta on korkeampi.
On olemassa pölynimureita, joita kutsutaan sykloni-imureiksi. He ilmestyivät ei niin kauan sitten, mutta ovat jo onnistuneet saavuttamaan suosion ja kunnioituksen. Monissa myymälöissä näillä pölynimureilla ikkunaa lähestyttäessä emme saa myyjiltä selville, miten ne toimivat, joten selvitetään niiden toimintaperiaate itse.
Puhutaanpa ensin tämän pölynimurin luomisesta.
Sykloni-imurien toimintaperiaatteen perustaja on James Dyson. Vuonna 1986 yksi yritys julkaisi ensimmäisen tällä tekniikalla luodun pölynimurin. Jonkin aikaa myöhemmin keksijä James myi patenttinsa syklonisesta pölynimurista ja julkaisi vuonna 1993 ensimmäisen pölynimurinsa, joka tunnettiin nimellä Dayson DC01.
Nykyään lähes jokainen yritys valmistaa tämän tyyppisiä pölynimureita sekä vesisuodattimella varustettuja pölynimureita.
Nyt sinun pitäisi ymmärtää, kuinka sykloni-imuri toimii.
Todennäköisesti James Dyson oli erittäin hyvä fyysikko, koska lian keräämisen periaate perustuu vain keskipakovoiman lakiin.
Sykloni-imurissa itsessään on kaksi kammiota: ulkoinen ja sisäinen. Kun ilma tulee pölynkerääjään, se alkaa liikkua erityisessä spiraalissa suurella nopeudella, minkä ansiosta se nousee ylös. Pölynimurin työskentelyn perustana olevan fyysisen voiman ansiosta pöly jakautuu pieniin ja suuriin, ja sitten jakautuu: suuri - ulkokammio ja hieno - sisäkammion seinät. Sen jälkeen jo puhdas ilma menee ulos useiden suodattimien läpi.
Itse pölynimuri on valmistettu muovista, se ei pelkää vettä, eikä vaihtoelementtejä tarvita käytön aikana.
Ymmärrämme nyt sykloni-imurien edut ja haitat.
Ensinnäkin ansioista.
Sykloni-imureiden erittäin hyvä etu on sen paino ja mitat. Nämä yksiköt ovat melko kevyitä ja kompakteja. Jos ostat tämän pölynimurin, voit säästää merkittävästi tilaa ja siivoamiseen osallistuvan henkilön vaivaa.
Se ei vaadi vaihdettavia valmistajia, joten säästät vaihtopussien ostamisessa.
Pölytäytteiset sykloni-imurit eivät menetä tehoaan.
Voit myös pestä ja kuivata pölynimurin turvallisesti.
On myös syytä mainita sykloni-imurien puutteet.
Ensin imuroinnin jälkeen sinun on poistettava pölynkerääjään kertynyt pöly.
Nämä pölynimurit ovat erittäin meluisia ja kuluttavat paljon virtaa.

Moderni ja tehokas sykloniimuri
Moderni ja tehokas sykloniimuri
Moderni ja tehokas sykloniimuri
Moderni ja tehokas sykloniimuri Moderni ja tehokas sykloniimuri Moderni ja tehokas sykloniimuriHome | Articles

May 26, 2024 11:38:37 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting