LG direct drive wasmachines

Wat zijn de belangrijkste nadelen van wasmachines? Het geluid en de karakteristieke trillingen die worden gereproduceerd tijdens het wasproces. LG heeft wasmachines gelanceerd en verkocht die direct drive-technologie gebruiken om deze tekortkomingen te verhelpen.
Het principe van het apparaat van dergelijke wasmachines is vrij eenvoudig. Dankzij het oorspronkelijke idee om de motor direct aan de wastrommel te bevestigen, brengt de elektromotor zijn koppel direct over op de wastobbe. Het ontwerp met directe aandrijving heeft geen borstels en geen aandrijfriem, waardoor de draaiende machine veel minder geluid maakt. Door het samenvallen van de rotatie-assen van de motor en de trommel daalt het trillingsniveau tot bijna nul.
Bij wasmachines met directe aandrijving is een nieuw ontwerp van de waskuip geïntroduceerd. Het reliëf van het trommeloppervlak is dieper geworden. De gaatjes in de trommel worden verkleind waardoor de kleding minder beschadigd raakt tijdens het wasproces. Door een nieuw trommelontwerp te gebruiken, is het mogelijk om het wasvolume te vergroten en het negatieve mechanische effect op het wasgoed tijdens het centrifugeren te verminderen.
LG produceert wasmachines met directe aandrijving. Modellen beginnen met de eenvoudigste apparaten en eindigen met de meest functioneel rijke.

LG direct drive wasmachines
LG direct drive wasmachines
LG direct drive wasmachines
LG direct drive wasmachines LG direct drive wasmachines LG direct drive wasmachinesHome | Articles

May 26, 2024 12:57:27 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting