Over het kiezen van een robotstofzuiger

Geef toe: je hield waarschijnlijk van het verhaal van de snoek en de Emel, die op het fornuis lag terwijl al het huiswerk werd gedaan zonder zijn deelname. Als ik na een dag hard werken thuiskom, heb ik absoluut geen zin om huishoudelijk werk te doen: hoe kun je je het sprookje niet herinneren waarin alles automatisch ging. Maar dat is wat het is en het tijdperk van geavanceerde technologie, om een sprookje waar te maken ... in ieder geval een deel ervan. Robotstofzuigers kunnen gewoon doen wat u kunt om uw huis schoon en netjes te houden. Deze geweldige machines rijden zelfstandig door je huis, stofzuigen vloeren en tapijten, en dan schudden ze zelf het afval eruit en laden ze zichzelf weer op! Maar om zo'n handige assistent bij u thuis te laten verschijnen, moet u hem eerst kopen. En dit is waar problemen kunnen ontstaan, aangezien zelfs adviseurs in winkelketens soms zelfs niet bekend zijn met de principes van zijn keuze. Om de hiaten in kennis op te vullen, raden we u aan om vertrouwd te raken met de materialen uit ons artikel ...
We merken meteen op dat deze vinding niet voor iedereen geschikt is. Het is onmogelijk te hopen dat dit apparaat de functies van het herstellen van de orde in het appartement volledig zal overnemen. Het kan alleen maar helpen om de boel schoon te houden. Als je geen fan bent van perfecte orde, waar alle dingen op hun plaats staan en er geen enkele draad of verspreide dingen op de vloer liggen, dan is deze uitvinding niets voor jou.
Technische uitrusting van de robot
Simpel gezegd, welke gadgets, borstels, sensoren het apparaat heeft. Voor een hoogwaardige reiniging heeft hij minimaal drie borstels nodig: de hoofdborstel, waarmee stof en heel klein vuil worden opgezogen, een borstel of zelfs twee voor groot vuil, en een zijborstel voor het reinigen van plinten en hoeken van de Kamer.
Heel belangrijk zijn die apparaten van de robot die niet verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken, maar voor zijn beweging in de ruimte. Standaard zijn IR-sensoren, die met bijna al dergelijke apparaten zijn uitgerust. Ze zorgen ervoor dat de robot onderweg obstakels kan omzeilen. Sommige, meer geavanceerde modellen zijn ook uitgerust met sensoren die de plaats van besmetting bepalen en beweging naar zo'n plek sturen.
Lijst met werkprogramma's
Verschillende modellen hebben verschillende programma's voor het schoonmaken van het huis, zoals tapijtreiniging, houtreiniging, tegelreiniging, hoogpolige tapijtreiniging. Natuurlijk, hoe meer opties het apparaat heeft, hoe handiger en functioneler de assistent wordt.
Batterij capaciteit
Standaard schoonmaak in het appartement kost de robotstofzuiger ongeveer 2 uur. Niet alle batterijmodellen hebben echter genoeg voor deze tijd, u zult het apparaat constant in de gaten moeten houden: stopte het tijdens het schoonmaken.
Programmeerbaarheid
Sommige modellen hebben de mogelijkheid om het begin van de schoonmaak op een bepaald tijdstip te programmeren - dit kan handig zijn als u zelden thuis bent of als u tijd nodig heeft om het appartement op orde te brengen voor de komst van gasten of een belangrijke gebeurtenis.
Fabrikant
Tegenwoordig zijn er niet zo veel bedrijven die robotstofzuigers maken, vooral in vergelijking met fabrikanten van andere huishoudelijke apparaten. Een van de meest bekende en betrouwbare merken is het Amerikaanse bedrijf iRobot. Ook actieve marktdeelnemers zijn Chinese en Koreaanse fabrikanten, maar hun modellen blijken voor het grootste deel kopieƫn te zijn van Amerikaanse toestellen. Uiteraard verschillen robots van verschillende merken aanzienlijk in prijs.
De keuze voor een of ander model robotstofzuiger moet gebaseerd zijn op uw behoeften en financiƫle mogelijkheden. Tegenwoordig zijn deze apparaten erg duur en het is het niet waard om ze voor de lol te kopen, als interessant speelgoed. Bedenk waar je het echt voor nodig hebt, dan is de keuze makkelijker te maken.

Over het kiezen van een robotstofzuiger
Over het kiezen van een robotstofzuiger
Over het kiezen van een robotstofzuiger
Over het kiezen van een robotstofzuiger Over het kiezen van een robotstofzuiger Over het kiezen van een robotstofzuiger



Home | Articles

April 17, 2024 06:08:27 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting