LED-TV:n tärkeimmät ominaisuudet

Tärkein ja perustavanlaatuinen ero LED-television ja LCD-television välillä on vain matriisin taustavalaistussa. LCD-näytöissä käytetään loistelamppuja, kun taas LED-televisioissa LED-valoja.
LED-televisio pystyy toistamaan värit tarkemmin kuin LCD-televisio. Kuvan todellisuus kasvaa, siitä tulee luonnollisempi. Myös näytön kirkkautta ja kontrastia koskevat vaihtoehdot ovat parantuneet. Riittää, kun tarkastellaan tämäntyyppisten laitteiden valikoimaa, joka on esitetty sivuilla http://foxmart.ua/led-televizory.html, havaitaksesi näytön paksuuden merkittävän pienenemisen. Kun tähän lisätään 40 % alennukset energiakustannuksissa, LED-televisioiden edut ovat selvät.
Malleja on saatavana erityyppisillä näytön taustavaloilla: sivulta ja takaa. Ensimmäiselle on tunnusomaista LEDien sijoittelu pituussuunnassa suhteessa näyttöön, minkä ansiosta laitteesta tulee erittäin ohut. Taustavalaistuissa televisioissa diodit on asennettu sen taakse, minkä vuoksi valo putoaa tasaisesti. Tällaisilla laitteilla on erinomainen kontrasti, musta väri näyttää paremmalta, mutta näyttö "rasvaa".
LED-televisioille käytetään erilaisia asennusvaihtoehtoja: kalteva, kuva tai pyörivä. LED-televisioiden diagonaali on yleensä 16-60 tuumaa, joten laitteen valitseminen huoneeseen, jossa on minkä tahansa alueen, ei ole vaikeaa. Näytön kansi voi olla matta tai kiiltävä. Joissakin LED-televisioissa on 3D-toiminto, mutta ne maksavat vastaavasti. Kuvan laatu riippuu myös virkistystaajuudesta. Jos se on yhtä suuri kuin 60, kuva voi joskus olla epäselvä, epäselvä. On suositeltavaa, että tämä parametri on suurempi kuin 100.
Yhdistämällä ostoksesi huomaat heti kuvanlaadun. Se on suuruusluokkaa suurempi kuin LCD-televisioissa. Uskokaa minua, LED-televisiot oikeuttavat taloudellisen investoinnin, laadukkaan kuvan lisäksi niissä on myös tyylikäs muotoilu ja ne sopivat sisustamaan mitä tahansa olohuonetta.

LED-TV:n tärkeimmät ominaisuudet
LED-TV:n tärkeimmät ominaisuudet
LED-TV:n tärkeimmät ominaisuudet
LED-TV:n tärkeimmät ominaisuudet LED-TV:n tärkeimmät ominaisuudet LED-TV:n tärkeimmät ominaisuudetHome | Articles

July 23, 2024 07:35:04 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting