Gorenje

Slovenialainen Gorenje on ollut tunnettu Euroopan markkinoilla vuodesta 1950 lähtien. Ensimmäinen tehdas sijaitsi Grenierin kylässä. Tämä nimi otettiin yrityksen brändiksi. Aluksi yritys harjoitti maataloustuotteiden tuotantoa. Ensimmäinen erä liesiä valmistettiin vuonna 1658. Tämä tuote hämmästytti kaikki kuluttajat niin, että vuonna 1961 ensimmäinen erä tällaisia levyjä lähetettiin Saksaan. Tuotantomäärät ovat kasvaneet jatkuvasti. Vuonna 1968 yritys aloitti kompressoreilla varustettujen jääkaappien tuotannon. Jotta tuotannosta olisi looginen johtopäätös, yritys päätti ryhtyä valmistamaan keittiökalusteita ja niihin liittyviä laitteita. Laadukkaimmat kirjasintyypit julkaistiin vuonna 1971. Yrityksen valittu strategia sekä markkinointistrategiat olivat täydellisiä. Tämän seurauksena Gorenjen kauppaverkoston laajentaminen tapahtui paitsi maan sisällä, myös ulkomailla.
Nykyään yritys ei harjoita vain jääkaappien tuotantoa. Sen toimintaan kuuluu huonekalujen valmistus, hotelli- ja ravintolapalvelut, instrumentointi ja konepajateollisuus. Yli viisikymmentä prosenttia valmistetuista tuotteista menee vientiin. Lähitulevaisuudessa yrityksen pitäisi päästä viiden suurimman kodinkoneiden valmistajan joukkoon. Gorenje tuottaa vuosittain kaksi ja puoli miljoonaa tuotetta. Jääkaappeja ja pakastimia on miljoona tuotetta. Liedet vievät myös miljoona, pesukoneet - viisisataa kappaletta.
Tutkittuaan Gorenjen jääkaapin sekä yksinkertainen kotiäiti että asiantuntija hämmästyvät. Jääkaapin sisä- ja ulkomuotoilu on korkeimpia. Kaikki yhtiön jääkaapit eivät käytä ympäristölle haitallisia aineita. Lämpötilaa ohjataan elektronisesti. Tämä yksityiskohta johtuu yrityksen viimeisimmästä kehityksestä. Jääkaapissa ja pakastimessa elektroninen lämpötilansäätö. Jos jääkaapin omistaja avaa jääkaapin melko usein, järjestelmä säätelee lämpötilaa itsenäisesti. Pakastimet on varustettu kahdella kylmävaraajalla. Tällaisten pakastimien lämpötila on tarkin. Joissakin Gorenje-jääkaappimalleissa on tuuletin. Modernissa kodin avustajassa on myös radio, kello sekä LCD-näyttö.

Gorenje
Gorenje
Gorenje
Gorenje Gorenje GorenjeHome | Articles

May 20, 2024 04:02:44 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting