Ansioiden arviointi, kun päätät, miksi tarvitset iPodin

iPhonen omistajat odottavat hyviä uutisia. Tunnettu hakkeri George Hotz julkaisee pian uuden kehityksen. Muista, että aiemmin hän keksi ohjelmia jailbreakiin sekä iPhonen lukituksen avaamiseen. Näistä ohjelmista on tullut niin suosittuja, että herää kysymys: "Miksi tarvitset iPodin?" ellet käytä niitä.
Uusi Hotzin kirjoittama apuohjelma sopii kaikkiin nykyaikaisiin laitteisiin, kuten iPhone 3GS, iPad ja iPod Touch 3.0. Kaikkien näiden laitteiden ohjauksesta ei ole vielä ainuttakaan arvausta. Äskettäin julkaistu iPhone, samoin kuin iPod Touch, osoittautuivat kestävämmiksi hakkerointia vastaan standardikeinoilla. Tästä syystä hakkerit eivät voi vielä tarjota heille täysimittaista jailbreakia.
Nykyään iPhone 3GS:n omistajat, jotka päättävät hakkeroida uusimman laiteohjelmistonsa, joutuvat yhdistämään laitteen tietokoneeseensa ja katkaisemaan sen sitten uudelleen joka kerta, kun puhelin käynnistetään uudelleen. Herää sama kysymys: miksi sitten tarvitset ipodin, joka vaatii jatkuvasti jailbreakia. Hotzin sanoihin luottaen päätös on lähellä.
Kannattaa miettiä, miksi juuri tätä jailbreakia ylipäätään tarvitaan?
Itse termi jailbreak (englanniksi "jailbreak") tarkoittaa menettelyä tietyn mobiililaitteen laiteohjelmiston murtamiseksi täyden pääsyn avaamiseksi edelleen, mikä mahdollistaa pääsyn matkapuhelimen tiedostojärjestelmään. Tällaisen hakkerin tempun avulla voit asentaa iPhonellesi monenlaisia piraattisovelluksia muutamassa sekunnissa. Mutta tämä ei ole kaukana ensimmäinen syy jailbreak on niin suosittu.
Ehdottomasti kaikki jailbreak-puhelimen omistajat voivat asentaa ainutlaatuisia ohjelmia, joita ei ole saatavana Apple Storesta. Koska kehittäjät virallisten tallentaa sovelluksia on noudatettava tiukkoja sääntöjä.
Aikoinaan iPhonesta tuli tekniikka, joka käänsi maailmamme ylösalaisin, nyt tämä tapahtuu monster high -nukkemarkkinoilla. Nämä söpöt hauskat lelut vangitsevat useiden lasten sydämet. Voit lukea kuinka monster high -nuket ovat verkkosivuilla highdolls.ru.
Universaali sovellus voi muuttaa suosikkipuhelimesi kannettavaksi tietokoneeksi, jossa on Internet-yhteys, tai auttaa sinua lataamaan minkä tahansa videon hakuverkoista. On mahdollisuus nähdä ja muuttaa piilotettuja puhelimen asetuksia. Vaihtoehtoisesti voit lisätä rajattoman määrän kuvakkeita Dockiin tai muuttaa käyttöliittymän miellyttävämpään. Toimintojen luetteloa täydentää saapuvien puhelujen suodatustoiminto? Itse asiassa tämä lista on loputon.

Ansioiden arviointi, kun päätät, miksi tarvitset iPodin
Ansioiden arviointi, kun päätät, miksi tarvitset iPodin
Ansioiden arviointi, kun päätät, miksi tarvitset iPodin
Ansioiden arviointi, kun päätät, miksi tarvitset iPodin Ansioiden arviointi, kun päätät, miksi tarvitset iPodin Ansioiden arviointi, kun päätät, miksi tarvitset iPodinHome | Articles

April 14, 2024 00:54:25 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting